Sayan: Zekâma laf söyletmem!

Oyuncu Başak Sayan, güzelliğine değil ama zekasına çok güvendiğini söyledi: "Beynimi seksi buluyorum. Zekama laf söylenince bende kontak atar!"

Giriş Tarihi 17 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 17 Ekim 2009, 10:20

İÇİNDEKİLER

'Yaprak Dökümü' dizisinin 'Ceyda'sı Başak Sayan, kendini bazen güzel ve seksi, bazen de çirkin bulduğunu söyledi. Dış görünüşünden ziyade hayatı algılama şeklini sevdiğini belirten Sayan, iddialı konuştu: "En seksi yerim beynimdir. Zekamla gurur duyarım."

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Kontak atıyor
Hafta Sonu dergisine verdiği röportajda, "Zekam konusunda kesinlikle tevazu gösteremeyeceğim" diyen Başak Sayan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Zekamı seksi buluyorum. Onun içinin doluluğunu seviyorum. Görüntümle ilgili her şeyi söyleyebilirler ama zekamla ilgili bir şey söylendiğinde anında kontak atıyor bende. Dayanamadığım tek şey budur!"

Diploma aldı
Astrolojiye merak saran Başak Sayan, astrolog Hakan Kırkoğlu'ndan eğitim aldı ve diplomasına kavuştu. Sayan, "Gelecek hakkında bilgi sahibi olabilmek beni rahatlatıyor" dedi. Astrolojiyi hava durumuna benzeten oyuncu, şunları anlattı: "Babamın kanser hastası olduğu ortaya çıkınca çok zor bir dönem yaşadım. Bu dönemde astrolojinin çok faydasını gördüm.