'Hanımın Çiftliği'ne kapandı filmi gecikti

'Hanımın Çiftliği'nin çekimleri nedeniyle Adana'da olan Mehmet Aslantuğ, İstanbul'a gelemediği için ilk uzun metrajlı filmi 'Aşkın İkinci Yarısı'nı vizyona sokamıyor

Giriş Tarihi 15 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 15 Ekim 2009, 09:54

İÇİNDEKİLER

Orhan Kemal'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Hanımın Çiftliği' dizisinde rol alan Mehmet Aslantuğ, Adana'da yoğun bir şekilde devam eden çekimler nedeniyle yıllardır üzerinde çalıştığı ilk uzun metrajlı filmi 'Aşkın İkinci Yarısı'nı bir türlü vizyona sokamıyor. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve başrollerini eşi Arzum Onan'la paylaştığı 'Aşkın İkinci Yarısı'nın çekimlerini Türkiye ve Amerika'da tamamlayan Aslantuğ, filmin geri kalan işlerini kimseye emanet etmek istemiyor. Montajdan lansmana kadar her aşamanın kontrolünün kendisinde olmasını isteyen başarılı oyuncu, dizi nedeniyle filmle ilgili planlarını uygulamakta zorlanıyor.

İsmini de değiştirdi

Çekimleri altı hafta süren ve yaklaşık iki milyon dolara mal olan filmin ismini ilk önce 'Son Cemre' koyan Aslantuğ, çekimleri tamamladıktan sonra adını 'Aşkın İkinci Yarısı' olarak değiştirdi. Yapımcılığını Tiglon Film'in üstlendiği filmin 2010'un ilk aylarında seyirciyle buluşması bekleniyor.