Meyhanede çıldırdı muhabire saldırdı

Ustaca yaptığı sarhoş taklitleriyle herkesi kırıp geçiren Levent Kırca bu kez meyhanede terör estirdi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Meyhanede çıldırdı muhabire saldırdı
Beşiktaş Çarşı'da sevgilisi Aslı Çiftkurt'la yakalanan Levent Kırca çıldırdı! Bir muhabire saldıran ünlü komedyeni, müşterilerle personel zor sakinleştirdi!

SOKAKTA KAMERA ARADI
Levent Kırca, "Olmaz bu kadar!" dedirtti! Ünlü komedyen, sevgilisi Aslı Çiftkurt ile Beşiktaş Çarşı'daki bir balık restoranında yemek yerken, TV kameraları tarafından görüntülendi. Uzun süre çarşı içinde kamera arayan ünlü komedyenin yanına bir süre sonra da iki gazeteci geldi. Ancak ünlü komedyen, kendisinden izin isteyen gazetecilere saldırdı!

ARAYA MÜŞTERİLER GİRDİ
Ünlü komedyen, "Size ne lan benim özel hayatımdan!" diyerek bağırdığı Vatan gazetesi muhabiri Bora Engin'e yumruk atmaya çalıştı. Küfürler savuran Kırca'yı diğer müşteriler ile mekanın personeli zor sakinleştirdi. Kırca, garsonların refakatinde aracına kadar bırakıldı.
Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler