Hülya Avşar neden duygulandı?

Habertürk'te Yiğit Bulut'un sunduğu programa konuk olan Hülya Avşar, Kürt açılımı konusundaki açıklamaları yüzünden aldığı eleştiriler nedeniyle zorlandı...

Giriş Tarihi 06 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 06 Ekim 2009, 09:36

İÇİNDEKİLER

Bir sanatçı olarak ülke sorunlarına olan duyarlılığını dile getiren Hülya Avşar, babasının adına İstanbul Kartal'da bir okul yaptırdığını hatırlatarak, şunları söyledi:

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

"Benim babam öğretmenlik yaptı. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan bir Kürt olarak sonsuza kadar bu ülkeye hizmet etti. Babam okumayı çok severdi. Dolayısıyla babamın adına bir okul yaptırdım. O zaman kimse bana 'Siz müteahhit misiniz?' demedi ama! Ben müteahhit değilim! İnşaatçı da değilim ama okul yaptırdım..." Türkiye güzeli seçildikten sonra birçok işe imza attığını söyleyen Hülya Avşar, "Ne yapsaydım yani? İki film çekip, bir köşeye çekilip insanları uzaktan mı kesseydim? Oh ben paramı kazandım yaşasın, deyip... Böyle bir şey yok" dedi ve hâlâ bir lokma bile yemek yerken şükrettiğini belirtti.

DUYGULANDI, GÖZÜ DOLDU

Konuşma sırasında zaman zaman duygulanan ve gözleri dolan Hülya Avşar, sözlerine şöyle devam etti: "Şarkımı da söylerim, göbek de atarım, film de çekerim ama ülkemin sorunlarıyla da ilgilenirim."

Televizyon Gazetesi