İhanetin mimarı

Defne Samyeli'nin mimar eşi Eren Talu, parmağında evlilik yüzüğüyle çapkınlık yaptı. Kumral bir güzelle aşk kaçamağı yapan Talu, yakalanınca panikledi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2009 Güncelleme 05 Ekim 2009, 10:39

İÇİNDEKİLER

Evli erkekler birbiri ardına aşk kaçamağında yakalanıyor... Gazeteci Can Dündar'ın ardından şimdi de mimar Eren Talu, çapkınlık turundaydı... Türkiye eski güzeli ve haberci eşi Defne Samyeli ile ayrılacakları konuşulan Talu, önceki gece Beyoğlu'ndaki Heaven isimli gece kulübüne kumral bir güzelle geldi. Galatasaray'ın Seyrantepe stadı projesini tamamlayamayınca proje elinden alınan ve bu nedenle mali krize giren ünlü mimar, hayli alkollüydü. Heaven'da kumral sevgilisiyle her geçen dakika samimiyeti ilerleten Eren Talu, kimseye aldırış etmedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Öpmeye doyamadı!
Rahat tavırlarıyla dikkat çeken Talu ve yasak aşkı, sürekli dudak dudağa öpüştü. Objektiflerimize yakalandığını fark eden Eren Talu, kısa bir şaşkınlıktan sonra sevgilisiyle görüntü vermemek için elinden geleni yaptı ancak başaramadı.

Boşanma dedikodusu çıkmıştı
Defne Samyeli ile evli olan Eren Talu, geçtiğimiz günlerde boşanma haberleriyle gündeme geldi. Eşiyle ve 2 kızıyla mutlu olduğunu söyleyen Samyeli, mimar Talu gibi dedikoduları yalanlamış, "Bir deli bir kuyuya taş atıyor. Eren ile aramızda hiçbir sorun yok" açıklamasını yapmıştı.