Çocuklar için buz üstünde eğlence

2-12 yaş grubuna hitap eden 'Disneyland Macerası' İstanbul'dan sonra Ankaralı ve İzmirli miniklerle buluşacak

Giriş Tarihi 23 Eylül 2010, 00:00 Güncelleme 27 Ekim 2010, 13:52
Çocuklar için buz üstünde eğlence

İÇİNDEKİLER

İstanbul Çocuk Tiyatrosu tarafından Türkiye'ye getirilen dünyaca ünlü buz gösterisi 'Disney On Ice'ın 'Disneyland Macerası' adlı gösterisi; 29 Eylül tarihinde Avrupa turuna İstanbul'dan başlıyor.

EN SEVİLEN GÖSTERİ
Aileler tarafından en çok sevilen buz gösterilerinden biri olan 'Disney On Ice', 29 Eylül-10 Ekim tarihleri arasında İstanbul Abdi İpekçi Arena'da, 13-17 Ekim'de Ankara'da, 20-24 Ekim tarihleri arasında ise İzmirli çocuklarla buluşacak... Biletleri aylar öncesinden satışa sunulan ve büyük bir merakla beklenen gösteride; Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy, Pluto, İnanılmaz Aile ve Buzz Işıkyılı gibi çizgi film karakterlerinin maceraları konu ediliyor. 2-12 yaş grubuna yönelik en büyük prodüksiyonlardan biri olan bu etkinliğin biletleri, biletix'te satılmaya devam ediyor.

MİNİK İZLEYİCİLER BU GÖSTERİYE BAYILACAK
Miniklerin çok eğleneceği gösteride; Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy ve Pluto Disneyland'a gitmek üzere güzel bir plan yapıyor. Ama kötü kalpli kraliçenin niyeti başka! Kraliçe, krallığı tam 100 yıllık bir uykuya sürüklüyor.