İşte 'Kanal-i-zasyon'a girecek programlar

'Kanal-i-zasyon' adlı filmde bir kanal patronunu oynayan Okan Bayülgen, filmdeki altı TV programının içeriğini de ekibiyle birlikte hazırladı

Giriş Tarihi 17 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 17 Ekim 2009, 10:30

İÇİNDEKİLER

'Kanal-i-zasyon' filminde, cam siliciliğinden, televizyon kanalı patronluğuna yükselen bir adamı oynayan Okan Bayülgen, senaryo icabı Kanal-İ'de yayınlanacak altı programın konseptini de kendisi hazırladı. Bayülgen bu filmde oyunculuk yeteneğinin yanı sıra, TV programcılığı konusundaki tecrübelerini de ortaya koyacak.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇAKAR ÇAKIYOR!
Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz, Rasim Öztekin ve Erol Günaydın'ın da rol aldığı film, 23 Ekim'de vizyona girecek. İşte 'Kanal-i-zasyon'da yayınlanacak sıradışı televizyon programları:

'Kim 500 Tokat İster?'
Ahmet Çakar'ın sunduğu programda beş yarışmacı yer alıyor. Bilgisine güvenenler Çakar'ın karşısına çıkıyor ve soruları yanıtlıyorlar. Çakar, başarılı olamayan yarışmacıları tokat atarak cezalandırıyor.

'Hayvanım Olur musun?'
Vatan Şaşmaz'ın sunduğu reality-show'da yarışmacılar istedikleri bir hayvanı kendilerine model alarak, bir evde yaşamaya başlıyor. Seçtiği hayvana en çok benzeyen kişi yarışmayı kazanıyor. Program jürisinde Erol Büyükburç, Zerrin Özer ve Haydar Dümen var.

'Boş musun, Dolu musun?'
Esra Erol bu programda çiftleri evlendiriyor. Erol kutuların içinden çıkan eş adaylarını, taliplere beğendirmeye çalışıyor.

'Uzun Eşek'
Ziya Kürküt'ün sunduğu program, bir sürü yarı çıplak kızın uzun eşek oynama mücadelesini ekrana getiriyor.

'Yüzüne Tükürülecek Adam'
Televizyoncu Yasemin Bozkurt'un programına kocalarından dertli kadınlar katılıyor ve Bozkurt'la birlikte onlara savaş açıyorlar.

'Asabiyet Meydanı'
Tartışma programına sadece hukukçular, siyasiler, profesörler değil akıl hastaları da katılıyor.