Exxen bedava deneme üyeliği nasıl alınır? 14 GÜN BEDAVA ÜYELİK ekranı! GS - Bayern tek seferlik maç paketi fiyatı ne kadar, kaç TL?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında Alman devi Bayern Münih ile karşı karşıya geliyor. Heyecan dolu bu karşılaşma, Türkiye'nin dijital yayın platformu Exxen'de canlı olarak yayınlanacak. Maçın tadını çıkarmak isteyen herkes için Exxen, 14 günlük ücretsiz deneme üyeliği fırsatını sunuyor. Peki, Exxen ücretsiz üyelik nasıl yapılır? Exxen 14 gün bedava üye nasıl olunur? İşte Galatasaray - Bayern maçını izlemek için Exxen üyeliği ve tüm detaylar...

Giriş Tarihi 24 Ekim 2023, 17:22 Güncelleme 24 Ekim 2023, 17:22
Exxen bedava deneme üyeliği nasıl alınır? 14 GÜN BEDAVA ÜYELİK ekranı! GS - Bayern tek seferlik maç paketi fiyatı ne kadar, kaç TL?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, son maçlarda elde ettiği başarılarla taraftarlarını coşturdu. Özellikle Old Trafford'da Manchester United'ı 3-2 mağlup ederek büyük bir sükse yapan sarı-kırmızılılar, milli ara sonrası Beşiktaş derbisinde de 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Şimdi ise Bayern Münih karşısına çıkacaklar, ve bu müsabakayı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler Exxen üyelik fırsatını araştırıyorlar. İşte Exxen ücretsiz üyelik ekranı ve detayları...

EXXEN 14 GÜN BEDAVA ÜYELİK NASIL KULLANILIR?

📌https://www.exxen.com/tr/sign-up adresine gidin,
📌Mail ve şifre girdikten sonra mail adresinize gelen kodu sonraki sayfada girin,
📌Gelen pencereden Exxenspor seçeneğini seçmeniz gerekli,
📌Paketlerden birini seçerek devam edin,
📌Ödeme bilgilerinizi girin,
📌Exxen ücretsiz deneme kampanyasına üye olmak için muhakkak kredi kartı bilgilerini vermek gerekiyor. Kredi kartı vermek istemiyorsanız Exxen üyesi olamazsınız.

EXXEN SPOR 10 GÜN BEDAVA DENEME ÜYELİĞİ

Exxen Spor üyeliği 10 gün deneme üyeliği satın alarak ücret ödemeden 10 gün boyunca maç izleyebilirsiniz.

EXXENSPOR ÜYELİK PAKETİ FİYATLARI

🔴Normal dijital platform ücreti reklamlı aylık 84,50 TL

🔴Yıllık 70,40 TL x12

🔴Reklamlı Exxen Spor paketi aylık 157 TL

🔴Reklamsız Exxen Spor aylık paket 184 TL