EXXEN ÜCRETSİZ ÜYE OL 2023 | Ücretsiz maç nasıl izlenir, tek maç satın alma var mı? Galatasaray - Münih maçı Exxen ücretsiz mi olacak?

Futbolseverler, özellikle Galatasaray - Bayern Münih maçı gibi önemli UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi müsabakalarını izlemek istediklerinde, dijital yayın platformlarına yöneliyorlar. Exxen, futbolseverler için büyük bir müjdeyle gündeme geldi. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray-Bayern Münih, Konferans Ligi'nde Fenerbahçe-Ludogorets ve Bodo / Glimt-Beşiktaş maçları öncesinde Exxen, 14 günlük ücretsiz izleme kampanyası başlattı. Peki, Ücretsiz maç nasıl izlenir, tek maç satın alma var mı? Galatasaray - Münih maçı Exxen ücretsiz mi olacak? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 24 Ekim 2023, 13:33 Güncelleme 24 Ekim 2023, 13:34
EXXEN ÜCRETSİZ ÜYE OL 2023 | Ücretsiz maç nasıl izlenir, tek maç satın alma var mı? Galatasaray - Münih maçı Exxen ücretsiz mi olacak?

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de UEFA organizasyonlarının yayıncısı olan Exxen, futbolseverlerin yüreklerini heyecanlandırdı. Platform, yeni bir kampanya ile herkesin 14 gün boyunca tüm maçları ücretsiz izleme fırsatı sunuyor. Peki, Ücretsiz maç nasıl izlenir, tek maç satın alma var mı? Galatasaray - Münih maçı Exxen ücretsiz mi olacak? İşte detaylar...

EXXEN ÜCRETSİZ ÜYE NASIL OLUNUR?

Exxen'e üye olmak isteyen kullanıcıların İlk olarak Exxen.com.tr adresine giriş yaparak, ad soyadı bölümü ve mail bölümünü doldurarak " Şimdi Üye OL 10 Gün Boyunca Bedava İzle" butonunu işaretlemeleri gerekiyor.

Mail hesabına gelen doğrulama kodu ile üye olma işlemi tamamlanıyor. Exxenspor seçeneğine tıklayarak reklamlı veya reklamsız bir paket seçimi yaparak ödeme bilgilerinin girilmesi gerekiyor. Ücretsiz deneme kampanyasından yararlanabilmek için kredi kartı bilgilerinin verilmesi gerekiyor.

Galatasaray-Bayern Münih maçı Exxen'de ücretsiz izlenebilecek

Türkiye'de UEFA organizasyonlarının yayıncısı Exxen platformundan yapılan açıklamada, "Exxenspor'a 24 Ekim'e kadar üye olan herkes 14 gün boyunca tüm maçları bedava izleme fırsatını yakalayacak" denildi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray-Bayern Münih, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe-Ludogorets ve Bodo/Glimt-Beşiktaş maçları ile Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi ve ayrıca Suudi Arabistan Pro Lig ve Hollanda Eredivisie Lig müsabakaları dahil tüm karşılaşmalar, 14 gün boyunca Exxen'den bedava izlenebilecek.

EXXEN ÜYELİK PAKETLERİ NE KADAR?

Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Kupası ve Konferans Ligi'ni seyretmek isteyenler için Exxenspor aylık ücreti 157,08 TL olarak belirlenmiştir.

Exxenspor paketi satın alanlar Avrupa Kupaları mücadelesinin yanı sıra Hollanda Ligi ve Suudi Arabistan Pro Ligi'ni takip edebiliyor. İşte, güncel Exxen üyelik paketleri;

Normal dijital platform ücreti reklamlı aylık 84,50 TL

Yıllık 70,40 TL x12

Reklamlı Exxen Spor paketi aylık 157 TL

Reklamsız Exxen Spor aylık paket 184 TL

EXXEN TEK MAÇ SATIN ALMA VAR MI?

Exxen'de tek maçlık üyelik paketi bulunmuyor. Exxen Spor'da kullanıcılara reklamlı ve reklamsız olarak iki farklı seçenek sunuluyor.