Exxen tek seferlik spor paketi üyeliği ne kadar? 1 TL deneme üyeliği nasıl yapılır?

Exxen, özel kampanyaları aracılığıyla kullanıcılarına cazip fırsatlar sunmaktadır. Bu kampanyalardan biri, Exxen'e 1 TL'ye üyelik fırsatıdır. Kampanya kapsamında, yeni kullanıcılar sadece 1 TL karşılığında Exxen üyeliği alabilirler. Bu üyelik, belirli bir süre için geçerli olabilir ve genellikle kampanya şartlarına tabi olabilir.

Giriş Tarihi 30 Eylül 2023, 08:04 Güncelleme 30 Eylül 2023, 08:04
Exxen tek seferlik spor paketi üyeliği ne kadar? 1 TL deneme üyeliği nasıl yapılır?

İÇİNDEKİLER

EXXEN 1 TL deneme üyeliği için araştırmalar hızlandı. EXXEN tek seferlik spor paketi üyeliği için araştırmalarını hızlandırdı. EXXEN'de 1 TL karşılığında 7 günlük deneme sürümü başlatılabiliyor. İşte EXXEN 1 TL'lik deneme üyeliği hakkında tüm merak edilenler..

🔴 EXXEN 1 TL DENEME ÜYELİĞİ İLE MAÇ İZLENİR Mİ?

Şampiyonlar Ligi maçları EXXEN üzerinden yayınlanıyor. 1 TL karşılığında satın alınan 7 günlük EXXEN deneme üyeliği ile maç izlenmiyor.

EXXEN 1 TL DENEME ÜYELİĞİ spor paketini kapsamıyor. Bu üyelikle sadece Exxen platformunda yer alan dizi ve film içeriklerine erişim sağlayabilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi veya Konferans Ligi maçlarını izlemek isteyen kullanıcıların ExxenSpor üyeliği satın alması gerekmektedir.

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarını izlemek isteyen kişiler 169,00 TL olan ExxenSpor üyeliğini satın alması gerekiyor.

🔴 EXXEN SPOR PAKETİ REKLAMLI, REKLAMSIZ FİYATI 2023

🔶Reklamlı aylık paket – 144.90 TL
🔶Reklamlı sezonluk paket – Aylık 119.90 (Toplamda 1.428 TL)

🔶Reklamsız aylık paket – 169.90 TL
🔶Reklamsız sezonluk paket – Aylık 139 TL (Toplamda 1.668 TL)

🔴EXXEN DENEME ÜYELİĞİ İLE GS MAÇI İZLENİR Mİ?

EXXEN deneme üyeliği, 7 gün boyunca dizi ve film izlemenize izin verir fakat Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi veya Konferans Ligi maçlarını izleyemezsiniz. Buna göre EXXEN 1 TL deneme üyeliği spor paketini kapsamamaktadır.

🔴EXXEN'İ AYNI ANDA KAÇ KİŞİ İZLEYEBİLİR?

Exxen bireysel üyelik ile aynı anda 1 cihazdan izlenebiliyor.

Aynı anda birkaç cihazdan izlemek isteyenlerin Exxenspor ticari paket alması gerekiyor.

🔴EXXENSPOR PAKETİNE SMS'LE ÜYELİK

Exxenspor paketine SMS ile de üye olunabiliyor. Reklamlı üyelikler için "EXXENSPOR", Reklamsız üyelik için "EXXENSPOR REKLAMSIZ" yazıp 9300'a SMS göndermeniz yeterli.

🔴 EXXEN NASIL İZLENİR?

Exxen'e üye olmak için www.exxen.com.tr adresine giriş yapın. Karşınıza çıkan "Üye Ol" sekmesinden ad soyad ve e-posta bilgilerini yazarak üye olabilirsiniz. Üyelik oluşturduktan sonra Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirip izleyebilirsiniz.

🔴 EXXENSPOR'A NASIL ÜYE OLUNUR?

Daha önce Exxen üyeliği oluşturduysanız, Exxen'in mobil uygulaması veya www.exxen.com üzerinden aktif hesabınıza giriş yaptıktan sonra sayfanın sağ üst tarafında yer alan "Profilim - Profil değiştir" seçenekleri içerisinden yeni profil oluşturabilirsiniz.