ARİFE GÜNÜ AVM'LER AÇIK MI? Kurban Bayramı'nda AVM'ler saat kaça kadar açık? 2023 Alışveriş Merkezleri çalışma saatleri!

Arife günü ve Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, saat kaça kadar açık merak ediliyor. Arife gününü ve bayramı evlerinde geçirecek olan vatandaşlar AVM'lerin çalışma saatlerini araştırmaya başladı. Bu noktada internet arama motorlarında sıkça 'ARİFE GÜNÜ AVM'LER AÇIK MI? Kurban Bayramı'nda AVM'ler saat kaça kadar açık?' sorularının yanıtları sorgulanır oldu. İşte AVM çalışma saatleri 2023!

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2023, 11:31 Güncelleme 01 Temmuz 2023, 11:31
ARİFE GÜNÜ AVM’LER AÇIK MI? Kurban Bayramı’nda AVM’ler saat kaça kadar açık? 2023 Alışveriş Merkezleri çalışma saatleri!

İÇİNDEKİLER

Bayram dolayısıyla bir çok kurum ve kuruluş hizmet vermemektedir. 2023 yılında Kurban Bayramı 28 Haziran'da başlayıp 1 Temmuz'da sona erecektir. Bankalar, eczaneler, bazı kargo şirketleri resmi tatilden ötürü kapalı olacak. Peki Arife Günü AVM'ler açık mı, kapalı mı? Kurban Bayramı'nda AVM'ler saat kaça kadar açık?

ARİFE GÜNÜ VE BAYRAMDA AVM'LER AÇIK MI?

AVM'lerin açılış saatleri farklılık gösterebilir. Kurban Bayramı nedeniyle AVM'lerin açılış saati öğlen saatlerini bulabilir. Arefe günü AVM'ler hizmet vermeye devam edecek.

Geçtiğimiz bayramlarda AVM'ler açık olup faaliyetlerini sürdürdüler. 2023 Kurban Bayramı'nda AVM'lerin açık olunması bekleniyor.