6'lı koalisyonun HDPKK ile kurduğu ortaklığı gizlemeye çalışan fondaş medyadan skandal manşetler: Hedefleri Cumhur İttifakı ve Müslümanlar!

CHP'li fondaş medya 6'lı koalisyonun terörün siyasi ayağı HDP ile yaptığı kanlı ittifakı gizlemek için harekete geçti. Cumhur İttifakı'nın yaptığı ittifak görüşmeleri ve deprem bölgesinde kurulan çadır mescitler üzerinden İslam düşmanlığı yapan Sözcü ve Cumhuriyet gazetesi skandal manşetlerle Müslümanlara saldırdı. CHP'li fondaş medyaya sosyal medya hesabından tepki gösteren Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, "Aradan 17 yıl geçmiş ama bazı şeyler hiç değişmiyor. Bu 17 yılda AK Parti tüm “ilerici” politikaların mimarı oldu. Siz ise 17 değil, 170 yıl da geçse aynı yerde kalacaksınız. Tehlikenin farkında mısınız?" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 17 Mart 2023, 12:01 Güncelleme 17 Mart 2023, 16:41
6’lı koalisyonun HDPKK ile kurduğu ortaklığı gizlemeye çalışan fondaş medyadan skandal manşetler: Hedefleri Cumhur İttifakı ve Müslümanlar!

İÇİNDEKİLER

6'lı koalisyonun cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile görüşeceğini açıklamıştı.

CHP lideri oylarını artırmak için yalnızca HDP ile değil terör çizgisinde bulunan tüm oluşumlarla görüşme trafiği başlattı. Muhalif medya ise, Kılıçdaroğlu'nun bu tutumunu gayet normal olarak karşıladı. Kılıçdaroğlu'nun terörle kola kola girmesi tepkilere neden olurken CHP'li fondaş medya da HDPKK ortaklığını gizlemek için yeni bir operasyonun düğmesine bastı.

FONDAŞ MEDYA İSLAM DÜŞMANLIĞINA BAŞLADI
6'lı koalisyonun terörün siyasi ayağı ile yaptığı anlaşmayı görmezden gelen CHP'li fondaş medya Cumhur İttifakı'nın yaptığı görüşmeler ve deprem bölgesindeki çadır mescit üzerinden İslam düşmanlığına başladı.

CHP medyasında yalanın merkezi olarak harekete eden SÖZCÜ gazetesi, dün yaptığı haberde deprem bölgesinde kurulan çadır mescitleri hedef aldı. Müslümanların ibadetlerini yerine getirmesi için kurulan çadırları hazmedemeyen CHP fondaşı gazete, "Millet çadır bulamazken valilik askere 23 tane çadır mescit kurdurdu" diyerek İslam düşmanlığı yaptı. Sözde sosyal medyada tepkisine yer verilen haberde, "Sosyal medyada, "Namaz her yerde kılınır. Hala kalacak çadırı olmayanlar var. Burada tuvalet, su yok ama mescit var" denilerek sert eleştirler yapıldı" ifadeleri kullanıldı.

GİDEREK ARTAN TEHDİDİN BOYUTU
CHP'li çukur medyasnın başını çeken Cumhuriyet Gazetesi ise bugünkü manşetinde Cumhur İttifakı'nın genişleme politikasını hedef aldı. HÜDA PAR'ın "Başkan Erdoğan'ı destekleyeceğiz" açıklamasının ardından Menzil cemaatinin de Cumhur İttifakı'na destek açıklaması sonrası gazete "GERİCİ TEHLİKE BÜYÜYOR" manşetiyle çıktı. Başkan Erdoğan'ı karikatürize ederek alçak bir temsile imza atan gazete, muhafazakar insanları da "öcü" gibi göstermeye çalıştı.



28 ŞUBAT'I AKILLARA GETİRDİ
Tıpkı 28 Şubat'ta olduğu gibi inançlı insanları inancından ötürü "gerici, yobaz, karanlık, tehlikeli" olarak yaftalayan Cumhuriyet Gazetesi'nin attığı bu manşet 6'lı koalisyonun olası bir iktidarı durumunda Türkiye'nin başına geleceği gözler önüne serdi.


17 YIL GEÇMİŞ AMA BAZI ŞEYLER HİÇ DEĞİŞMİYOR
CHP'li fondaş medyaya sosyal medya hesabından tepki gösteren Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, "Aradan 17 yıl geçmiş ama bazı şeyler hiç değişmiyor. Bu 17 yılda AK Parti tüm "ilerici" politikaların mimarı oldu. Siz ise 17 değil, 170 yıl da geçse aynı yerde kalacaksınız. Tehlikenin farkında mısınız?" ifadelerini kullandı.



CHP'Lİ FONDAŞIN "TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?" REKLAMLARI
Bilindiği gibi Cumhuriyet Gazetesi 2006 yılında "Tehlikenin farkında mısınız?" başlığıyla ters yazı şeklinde bir reklam filmi yayınlamış ve açıkça AK Parti'yi ve İslam'ı hedef alan bir kampanyaya imza atmıştı. Kampanyaya uzun süre devam eden CHP fondaşı gazete cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimler için de benzer reklam filmleri yayınlamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN