5 Mayıs Perşembe kargolar çalışıyor mu? Eczaneler yarın açık mı? Bugün bankalar, hastaneler, sağlık ocakları, PTT, noterler açık mı?

Ramazan Bayramı tatilinin son gününe girmemizle beraber kapalı olan bankalar, kargo şirketleri ve noterlerin durumu merak edildi. Yurt genelindeki milyonlarca kişi yarın bankaların açık olup olmadığını araştırıyor. Peki, Yarın bankalar, hastaneler, sağlık ocakları, noterler açık mı? 5 Mayıs Perşembe kargolar çalışıyor mu? Eczaneler yarın açık mı? İşte merak edilenler!

Giriş Tarihi 05 Mayıs 2022, 09:37 Güncelleme 05 Mayıs 2022, 09:37
5 Mayıs Perşembe kargolar çalışıyor mu? Eczaneler yarın açık mı? Bugün bankalar, hastaneler, sağlık ocakları, PTT,  noterler açık mı?

İÇİNDEKİLER

Toplamda 3 gün süren bayram tatili bugün sona erdi. Bayram boyunca kapalı olan bankalar ve diğer kurumların ne zaman açılacağı merak edildi. Peki, yarın bankalar, hastaneler, sağlık ocakları, noterler açık mı? 5 Mayıs Perşembe kargolar çalışıyor mu? Eczaneler bugün açık mı? İşte merak edilenler!

YARIN (5 MAYIS) BANKALAR AÇIK MI?

5 Mayıs 2022 Perşembe günü bankalar hizmet vermeye devam edecek.

YARIN HASTANELER, SAĞLIK OCAKLARI, NOTERLER AÇIK MI? 5 MAYIS PERŞEMBE KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

5 Mayıs 2022 Perşembe günü hastaneler, sağlık ocakları, noterler, kargo şirketleri ve eczaneler hizmet vermeye devam edecek...

PERŞEMBE VE CUMA OKULLAR TATİL Mİ?

Bayram sonrası 5-6 Mayıs Perşembe ve Cuma günleri, mesainin devam edeceği günler olacak. Perşembe ve Cuma'ya denk gelecek bu günlerde okullar eğitim ve öğretime devam edecek.

BAYRAM TATİLİ UZATILDI MI?

Geçtiğimiz yıllarda bayram günleri ardından hafta sonu ile birleşen bayram tatili bir haftalık bir tatile dönüşmüştü. Ancak 2022 Ramazan bayramı tatili için de böyle bir durum söz konusu olmadı. Dolayısıyla Ramazan Bayramı tatili 4 Mayıs Çarşamba günü sona erecek.

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN BİTİYOR?

2022 Diyanet takvimi ile belirlenen Ramazan Bayramı günleri belli oldu. Toplamda 3 gün sürecek bayram günleri şöyle:

1 Mayıs Pazar: Bayram arifesi

2 Mayıs Pazartesi: Bayramın 1. günü

3 Mayıs Salı: Bayramın 2. günü

4 Mayıs Çarşamba: Bayramın 3. Günü