Muharrem İnce kendisine ambargo uygulayan fondaş medyayı topa tuttu: Halk TV KRT Tele-1 kaç para alıyorsunuz?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin Memleket Buluşmaları programı kapsamında Balıkesir’e geldi. Burada CHP medyasına ilişkin konuşan İnce, "Bunlar demokrasi getireceklermiş memlekete öyle mi? Siz daha haberimizi yapamıyorsunuz. Sonra ‘yandaş medya’ diye bağırıyorsunuz. Siz nesiniz, besleme medyasınız. Halk TV, KRT, Tele1 kaç para alıyorsunuz ayda?" dedi.

Giriş Tarihi 23 Mart 2022, 17:14 Güncelleme 23 Mart 2022, 17:20
Muharrem İnce kendisine ambargo uygulayan fondaş medyayı topa tuttu: Halk TV KRT Tele-1 kaç para alıyorsunuz?

İÇİNDEKİLER

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin Memleket Buluşmaları programı kapsamında Balıkesir'e geldi. Balıkesir'de pazar esnafını ziyaret eden İnce, kendisinin de mezunu olduğu Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi'nde gençlerle sohbet etti.




Balıkesir'de bir basın toplantısı düzenleyen İnce gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

CHP MEDYASINI BOMBALADI
CHP medyasına ilişkin konuşan İnce, kendisine ambargo uygulayan kanalları topa tutarak şu sözleri sarf etti:



"Bunlar demokrasi getireceklermiş memlekete öyle mi? Siz daha haberimizi yapamıyorsunuz. Sonra 'yandaş medya' diye bağırıyorsunuz. Siz nesiniz, besleme medyasınız. Halk TV, KRT, Tele1 kaç para alıyorsunuz ayda? O para CHP'nin parası değil. Hazine parası, milletin parası! Haram olsun size! Partiyi kurduğumuz gün bir dakika haber yaptılar iki buçuk saat Ahmet Davutoğlu konuştu o hafta. Babacan'a serbest, Davutoğlu'na serbest, Saadet Partisi'ne, Demokrat Parti'ye serbest. Memleket partisi'ne yasak. Siz ister gösterin ister göstermeyin. 365 gün gezeceğim sizin saltanatınızı yıkacağım. "

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN