Rize'de komşu helalliği, Samsun'da gelin-damat sürprizi! Başkan Erdoğan'dan iki şehirde anlamlı temaslar
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rize’deki toplu açılış töreninin ardından Güneysu’daki baba ocağında komşularıyla helalleşip Samsun’a geçti. Samsun Şehir Hastanesi açılışı öncesinde Tekkeköy ilçe girişinde vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılanan Erdoğan, kendisini gelinlik ve damatlıklarıyla karşılayan Mustafa Kılıç ile Mervegül Yılmaz çiftini seçim otobüsüne davet ederek hediye takdim etti ve mutluluklar diledi.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, baba ocağı Rize'de yapımı tamamlanan yatırımların toplu açılış törenini icra etti.
Erdoğan, "Önümüzde yaklaşan seçimleri başarıyla inşallah atlatacağımıza olan inancımı yeniliyorum" diyerek seçimleri işaret etti.
Başkan Erdoğan Rize'de komşularını ziyaret etti (Haberin görselleri Takvim Foto Arşivi'nden alındı)
Kentte temaslarını tamamlayan Erdoğan, ahde vefa örneği sergileyip Güneysu'daki komşularını ziyaret etti.

Bir araya geldiği komşularına sarılarak hasret gideren Erdoğan yaşlıların hal ve hatrını sorup hayır dualarını aldı.
Yanına gelen gençlerle ve hemşehrileriyle anı fotoğrafı çektirdi.

MAHALLE BAYRAM YERİ
Erdoğan'ın gelişiyle mahalle bayram yerine döndü.
Başkan Erdoğan daha sonra Samsun'daki programlarına katılmak üzere hava yoluyla kentten ayrıldı.

SAMSUN'DA GELİN-DAMAT KARŞILAMASI
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak için toplanan vatandaşlar arasında, düğün günlerinde gelinlik ve damatlıklarıyla Erdoğan'la buluşan genç çift dikkat çekti.

Samsun Şehir Hastanesinin açılış törenine katılmak üzere hava yoluyla Samsun'a gelen Erdoğan, kara yoluyla kent merkezine geçerken Tekkeköy ilçesinde vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılandı. İlçe girişinde toplanan kalabalık, otobüsle alandan geçen Erdoğan'a sevgi tezahüratlarında bulundu.

Kalabalığın arasında bugün dünyaevine giren Mustafa Kılıç ve Mervegül Yılmaz çifti de yer aldı. Kuaför salonundan çıktıktan sonra düğün salonuna gitmek yerine Erdoğan'ı karşılamak için ilçe girişine gelen gelin ve damat, Erdoğan'ın ilgisiyle büyük bir heyecan yaşadı.
Başkan Erdoğan, genç çifti seçim otobüsüne davet etti. Otobüste bir süre gelin ve damatla sohbet eden Erdoğan, geline hediye takıp çifte mutluluklar diledi. Ziyaret sırasında Erdoğan'a incir ve Samsunspor forması da takdim edildi.
