Gırgıriye değil dırdıriye! Müjdat Gezen'in 3750 kişilik sahnesine 5 bin bilet satıldı: Metin Yıldız'dan "tiyatro tüccarlığına" tepki

Müjdat Gezen, sahneye koyduğu Gırgıriye isimli müzikalde bir seyirciyle tartışıp gösteriyi ertelemişti. Olaydan bir gün sonra 3.750 kişilik salon için 5 bin bilet satılınca yine ortalık karıştı. Yer bulamayan izleyiciler, görevlilerle kavga etti. Gösteriyi izleyemeyen seyirciler, Müjdat Gezen’i “Paramızla rezil olduk” diye protesto etti. Oyuncu Metin Yıldız "Tiyatro tüccarlığı yaparsanız, seyirciye sanatsever gözüyle değil de müşteri gözüyle bakarsanız, serum şişesi ile selama çıkarsınız. Gırgıriye değil Dırdıriye!" dedi.

Giriş Tarihi:
Gırgıriye değil dırdıriye! Müjdat Gezen'in 3750 kişilik sahnesine 5 bin bilet satıldı: Metin Yıldız'dan "tiyatro tüccarlığına" tepki
ai haber özet Hızlı Özet Göster
  • Müjdat Gezen'in İstanbul Kongre Merkezi'nde sahnelenen Gırgıriye Müzikali'nde bilet kontrolü sırasında tek giriş kapısı açılınca uzun kuyruklar oluştu ve oyun geç başladı.
  • 3750 kişilik salona 5 bin bilet satılması nedeniyle koltuk gösteren görevliler işin içinden çıkamadı ve oyuncular sahneye geç çıktı.
  • Kuyrukta bekleyen seyirciler arasında itişme ve küfürlü kavgalar yaşandı, bazı tiyatroseverler kuyruklardan çıkıp evlerine gitti.
  • Müjdat Gezen, bilet iadesi hakkında bilgi veren salon görevlisini azarladı.
  • Oyuncu Metin Yıldız, Müjdat Gezen'i hedef alarak 'Tiyatro tüccarlığı yaparsanız böyle olur' dedi.

Müjdat Gezen'in, bir seyircinin sahneyi göremediği için isyan etmesi üzerine iptal ettiği Gırgıriye Müzikali'nin ertesi günkü gösteriminde yine kriz yaşandı.

Bilet kontrolü sırasında tek giriş kapısı açılınca uzun kuyruklar oluştu. Oyun geç başladı. Tiyatroseverler "Paramızla rezil olduk" diye isyan etti.

Gırgıriye değil dırdıriye! Müjdat Gezen'in 3750 kişilik sahnesine 5 bin bilet satıldı: Metin Yıldız'dan "tiyatro tüccarlığına" tepki-2

'REZALET' SLOGANLARI ATILDI

Müjdat Gezen'in sahneye koyduğu Gırgıriye müzikalinde iki gün önce 4 bin TL para verip VIP bilet alan bir seyirci, en köşede plastik sandalyede oturtulup sahneyi göremediği için isyan etmişti. Tepkiler üzerine Gezen oyunu iptal etmişti. İstanbul Kongre Merkezi'nde sahnelenen müzikalde önceki akşam yine kaos vardı. Bilet kontrolü sırasında tek bir giriş açılınca uzun kuyruklar oluştu.

Yaşanan izdihamda birçok kişi birbirini iterek içeriye girmeye çalışırken 'Rezalet!' sloganları atıldı. Kuyrukta beklemekten bunalan insanlar ise birbirlerine sataşınca yumruk yumruğa küfürlü kavgalar yaşandı. "Paramızla rezil olduk, o kadar para verip bilet aldığımıza pişman olduk" diyen tiyatro severler kuyruklardan çıkıp evlerinin yolunu tuttu. Öte yandan 3750 kişilik salona 5 bin bilet satılınca, koltuk gösteren görevliler de işin içinden çıkamadı. Oyun aksadı, oyuncular sahneye geç çıktı. Gösteri sonrası basın mensuplarının görüntü alması için oyuncular güvenlik eşliğinde dışarı çıkarıldı.

Gezen, seyircilerle tartıştı.

SANATSEVER, MÜŞTERİ DEĞİLDİR

Kuyrukta beklemekten bunalan insanlar arasında yumruk yumruğa ve küfürlü kavgalar yaşandı. Bazı tiyatroseverler kuyruklardan çıkıp evlerinin yolunu tuttu. Basın mensuplarının görüntü almamaları için sanatçılar güvenlik eşliğinde dışarı çıkarıldı.

Oyuncu Metin Yıldız yaşananlar nedeniyle Müjdat Gezen'i hedef aldı: "Tiyatro tüccarlığı yaparsanız, seyirciye sanatsever gözüyle değil müşteri gözüyle bakarsanız böyle olur!"


GEZEN GÖREVLİYİ AZARLADI

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; Gecede salon görevlisi ile Müjdat Gezen arasında gerilim yaşandı. Görevli, Gezen'in yanına gelerek "Müjdat Bey iptal ettiğimiz koltukların paralarını bilet sahiplerine iade ettik" deyince Gezen "Banane! Ben bununla ilgilenmiyorum, ben sahneye çıkınca bu koltuklardan seyirci beni seyredebilecek mi bununla ilgileniyorum" diyerek azarladı.

Gırgıriye değil dırdıriye! Müjdat Gezen'in 3750 kişilik sahnesine 5 bin bilet satıldı: Metin Yıldız'dan "tiyatro tüccarlığına" tepki-4

'TİYATRO TÜCCARLIĞI YAPARSANIZ SERUM ŞİŞESİ İLE SELAMA ÇIKARSINIZ"

Oyuncu Metin Yıldız, Gırgıriye Müzikali'nde çıkan tartışmalar sonrası fenalaşarak hastaneye kaldırılan Müjdat Gezen'i kastederek sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı:

"Tiyatro tüccarlığı yaparsanız, seyirciye sanatsever gözüyle değil de müşteri gözüyle bakarsanız, serum şişesi ile selama çıkarsınız. Gırgıriye değil Dırdıriye!"

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler