Nevzat Bahtiyar’ın oğlu İbrahim Bahtiyar tutuklandı: Aracından silah çıktı

Diyarbakır’da Narin Güran cinayeti soruşturmasında 17 yıl ceza alan Nevzat Bahtiyar'ın çocuklarının için olduğu arabada silah bulundu. Polisteki ifadelerinin ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevkedilen Nevzat Bahtiyar'ın oğlu İbrahim Bahtiyar tutuklanırken, Mehmet Bahtiyar ve Muhammed Bahtiyar serbest bırakıldı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Nevzat Bahtiyar’ın oğlu İbrahim Bahtiyar tutuklandı: Aracından silah çıktı
ai haber özet Hızlı Özet Göster
  • Diyarbakır'da Narin Güran cinayetinden tutuklu Nevzat Bahtiyar'ın oğlu İbrahim Bahtiyar tutuklandı.
  • Nevzat Bahtiyar'a 'kasten öldürmeye yardım etmek' suçundan 17 yıl ceza verildi.
  • İbrahim Bahtiyar'ın içinde bulunduğu araçta kolluk kuvvetleri tarafından yapılan aramada 2 tabanca ele geçirildi.
  • Araçta bulunan Mehmet Bahtiyar ve Muhammed Bahtiyar serbest bırakıldı.
  • Gözaltı işlemi Yenişehir Polis Merkezi Amirliğinde gerçekleştirildi.

Diyarbakır'da Narin Güran cinayetinden tutuklu olan Nevzat Bahtiyar'ın oğlu İbrahim Bahtiyar tutuklandı. Bahtiyar'ın aracında silah bulundu.

Narin Güran'ı "Salih Güran'ın tehdidi ile Eğertutmaz Deresine gömdüğünü" öne süren Nevzat Bahtiyar'ın 16 Nisan'da 8'inci Ağır Ceza Mahkemesinde karar duruşmasına çıktı.

Bahtiyar'ın 'kasten öldürmeye yardım etmek' suçundan 17 yıl ceza aldığı karar duruşmasına ailesi de izleyici olarak katıldı.

Nevzat Bahtiyar'a cinayete yardım suçundan 17 yıl hapis cezası verildi

ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULAN ARAÇTAN SİLAH ÇIKTI
Narin Güran davasında duruşmaya ara verildiğinde her iki aile üyeleri de duruşma salonundan çıkarıldı. Sabah'tan Hüseyin Kaçar'ın haberine göre Bahtiyar'ın oğlu İbrahim Bahtiyar ile yakınları Mehmet Bahtiyar ve Muhammed Bahtiyar adliyeden çıktıkları sırada kolluk kuvvetleri tarafından durumlarından şüphe duyulan 3 kişinin içinde bulunduğu araç durduruldu.

Araçta yapılan incelemede 2 adet tabanca ele geçirildi. Polis 3 kişiyi gözaltına alınarak Yenişehir Polis Merkezi Amirliğine getirildi.

NEVZAT BAHTİYAR'IN OĞLU TUTUKLANDI
Polisteki ifadelerinin ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevkedilen Nevzat Bahtiyar'ın oğlu İbrahim Bahtiyar tutuklanırken, Mehmet Bahtiyar ve Muhammed Bahtiyar serbest bırakıldı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler