CHP'li Özel grup toplantısında Mesut Özarslan'ı yine tehdit etti: "Elime düşeceksin" | O sözlere suç duyurusu

CHP'den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ağza alınmayacak hakaret ve küfürlerle mesaj attığı ortaya çıkan CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin Meclis toplantısında akılalmaz ifadelerle kendini savundu. Hakaretlere ve, "Alçak köpek, s***r git. Köpek, yalaka, karaktersiz p*ç." şeklindeki küfürlerine karşın "kişilik tespiti" yaptığını iddia eden Özel, Özarslan'ı yine tehdit etti. Hakkında milyarlarca liralık yolsuzluk dosyası bulunan CHP'li Ekrem İmamoğlu ve A takımını savunmak için meydan meydan dolaşan Özel, "Asla ve asla benim hırsızla, yolsuzla işim olmaz." yalanıyla istifa eden ismi hedef aldı. Özgür Özel'in bu açıklamalarına Mesut Özarslan'dan sert tepki geldi. Özarslan, Özgür Özel hakkında tekrar suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
CHP'li Özel grup toplantısında Mesut Özarslan'ı yine tehdit etti: "Elime düşeceksin" | O sözlere suç duyurusu
ai haber özet Hızlı Özet Göster
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinden istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a gönderdiği mesajları grup toplantısında savunarak ifadelerinin hakaret değil kişilik tespiti olduğunu öne sürdü.
  • Özel, Meclis kürsüsündeki konuşmasında Özarslan'ı hedef alarak "Elime düşeceksin, o gün sana acırsam namerdim" sözleriyle tehditlerini sürdürdü.
  • CHP lideri, Özarslan'ın yolsuzluk ve hırsızlık yaptığını ima ederek partiden ayrılan ismin kendilerini kandırdığını iddia etti.
  • Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Özgür Özel'in iddialarını yalan ve iftira olarak nitelendirerek şahsı ve ailesi adına yeniden suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.
  • Özarslan, gündeme getirilen soruşturma dosyalarında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın isminin ilk sırada yer aldığını belirterek suçlamalara tepki gösterdi.

CHP'den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ağza alınmayacak hakaret ve küfürlerle mesaj attığı ortaya çıkan CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin Meclis toplantısında akılalmaz ifadelerle kendini savundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel (Haberin fotoğrafları AA ve Takvim.com.tr'ye aittir)

MECLİS'TE TEHDİTLERE DEVAM ETTİ

WhatsApp mesajlarında, "Gün gelince ben sana yapıştırırım" diyerek Özarslan'ı tehdit eden ve, "Alçak köpek, s***r git. Köpek, yalaka, karaktersiz p*ç. Seni doğuran ana senden utanır." ifadeleriyle hakaret eden Özel, Meclis kürsüsünde tehditlerine devam etti.

"Elime düşeceksin acırsam namerdim!"

Özel açıklamasında, mesajda yazdığı küfürlere yer vermedi.

Özel'in hakaret ve tehditlerinin yer aldığı mesajlar.

HAKARETLERE KİŞİLİK TESPİTİ SAVUNMASI

Mesajların hakaret ve tehdit içermediğini iddia eden Özel, "Ertesi gün telefonları kapıyor. Bunun üzerine kendisine telefonla ulaşamadığım için mesaj atıyorum. O mesajları, o mesajları ki… Efendim annesine küfrettikmiş. Haşa. "Anne seni doğuran annen utanır" ifadesi, her lafa annesini karıştırdığı içindir. Onun dışında ne söyleyeceğim? Bu, kişilik tespitine yöneliktir. Aileye yönelik bir kastım varsa Allah cezamı versin." dedi.

Özel'in hakaretleri

İMAMOĞLU'NU SAVUNAN ÖZEL'İN HIRSIZLA İŞİM OLMAZ YALANI

Hakkında milyarlarca liralık yolsuzluk dosyası bulunan CHP'li Ekrem İmamoğlu ve A takımını savunmak için meydan meydan dolaşan Özel, "Bana benim odama gelip gözleri çakmak çakmak, doğru dürüst konuşan ve "Hırsızlara, ranta, rüşvete bulaşmadım" diyen Mesut lazımdı. O Mesut beni kandırdıysa, o Mesut'un yolu açık olsun. Asla ve asla benim hırsızla, yolsuzla işim olmaz. Sen hırsız olduğunu, yolsuz olduğunu, alçak olduğunu itiraf ettin şu anda." ifadeleriyle partiden istifa eden ismi hedef aldı.

YİNE TEHDİT ETTİ: SANA ACIRSAM NAMERDİM

Sözlerine devam eden Özel, CHP'den istifa eden Özarslan'ı, "Bu lafları söyleyenlere sığındığını, seni savunanlara sırtını döndüğünü tercih ettin. Madem hırsızdın, niye bizi oyaladın? Yolun açık olsun. Ama gün gelecek, devir dönecek. Elime düşeceksin. O gün sana acırsam namerdim." diyerek bir kez daha tehdit etti.

CHP'li Özel grup toplantısında Mesut Özarslan'ı yine tehdit etti: "Elime düşeceksin" | O sözlere suç duyurusu-5

MESUT ÖZARSLAN'DAN SERT YANIT: "TEKRAR SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

CHP'den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in TBMM Grup Toplantısı'nda kendisi hakkında yaptığı açıklamalara sert sözlerle yanıt verdi. Sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yayımlayan Özarslan, Özel'in iddialarının "yalan, iftira ve çarpıtma" olduğunu savunarak, şahsı ve ailesi adına yeniden suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

Açıklamasına "Aziz hemşehrilerim" diyerek başlayan Özarslan, Özgür Özel'in 10 Şubat 2026 tarihli grup konuşmasında kamuoyuna yalan söylediğini savundu.

Özarslan, Özgür Özel'in kendisine gönderdiği mesajların içeriğini çarpıttığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Sn. Özgür Özel; şahsıma göndermiş olduğu mesajların içeriğindeki küfür ve hakaretleri değiştirerek, diğer hakaret içeren mesajlarını ise açıklamamak suretiyle en yakın çalışma arkadaşlarına, milletvekillerine, belediye başkanlarına ve kamuoyuna yalan söylemiştir. İnsanların gözlerinin içine bakarak yalan beyanda bulunması bir genel başkana yakışmamıştır."

Ankaragücü tribün liderlerine yönelik iddiaları da sert bir dille reddeden Özarslan, bu sözlerin "mesnetsiz ve iftira" olduğunu belirtti. Özarslan açıklamasında, Ankaragücü Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Polat ve kulüp yetkililerinin iddiaları yalanladığını hatırlatarak şunları söyledi:

"Ankaragücü tribün liderine 'AK Parti'ye geçiyorum, destek olun, sana daire alayım' dediğim iddiası tamamen gerçek dışıdır. Bu beyanlar Ankaragücü Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Polat ve diğer yetkililer tarafından açıkça yalanlanmıştır. Ayrıca tribün grupları da kendi sosyal medya hesaplarından bu iddiaları şiddetle reddetmiştir. Genel Başkanın düştüğü yalan çukurundaki çırpınışlarına üzülüyorum."

Özgür Özel'in kendisini yolsuzluk dosyaları üzerinden hedef aldığını belirten Özarslan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nda yürütülen beş ayrı soruşturma dosyasına da açıklık getirdi. Özarslan, söz konusu dosyalarda şüpheliler arasında ilk sırada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yer aldığını iddia ederek şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bu soruşturma dosyalarında şüpheliler arasında 1. sırada Mansur Yavaş ismi yer almakta, diğer isimler ise Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve iştirak şirketlerinin genel müdürleridir. Bir genel başkanın, bu dosyaları şahsıma karşı kullanmak amacıyla kendi partisinin büyükşehir belediye başkanını ve bürokratlarını da suçlaması tam bir akıl tutulmasıdır."

Yargıdan çekinmediğini vurgulayan Özarslan, geçmişte yürütülen bir soruşturmada ifadesine dahi başvurulmadan kovuşturmaya yer olmadığına karar verildiğini hatırlattı. Özarslan, "Haram lokma yemedim ki karnım ağrısın" sözleriyle kendisini savundu.

Açıklamasının son bölümünde Özgür Özel'in kendisi için kullandığı "bozuk tohum Mesut" ifadesine sert tepki gösteren Özarslan, bu sözlerin şahsına ve ailesine yönelik ağır bir hakaret olduğunu belirtti. Özarslan şu ifadeleri kullandı:

"Sn. Özgür Özel, terbiye sınırlarını aşarak 'bozuk tohum' ifadesiyle doğuştan kötü bir insan olduğumu, bu kötülüğün ailemden geldiğini ima etmiştir. Kendisinin seviyesine kesinlikle inmeyeceğim. Ancak şahsım ve ailem olarak hakkında tekrar suç duyurusunda bulunacağım."

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler