İnan Kıraç ile Emine Alangoya'nın evliliğinin iptal davasında karar çıkmadı!
İpek Kıraç’ın, İnan Kıraç ile Emine Alangoya’nın gizlice kıydığı nikahın iptali için açtığı davanın ilk duruşmasında karar çıkmadı.
İş insanı İnan Kıraç ile Emine Alangoya'nın evliliğinin iptal davasının dünkü ilk duruşmasında karar çıkmadı. İki tarafın avukatları salonda birbirine girdi. Evlatlığı İpek Kıraç'ın açtığı İnan Kıraç ile Emine Alangoya'nın gizlice kıydıkları nikahın iptali için açtığı davada yine karar çıkmadı. Anadolu 18. Aile Mahkemesi'nde görülen İnan Kıraç'ın Adli Tıp'ta muayenesi ve vasi atanmasına neden olan davanın duruşmasına İnan Kıraç ve İpek Kıraç'ın avukatları katıldı.
AVUKATLAR TARTIŞTI
Duruşmada bir önceki celse gizlilik kararı alınmıştı. Duruşmanın gizli yapılıp yapılmamasıyla ilgili iki tarafın avukatları arasında tartışma çıktı. Avukatların birbirlerine, "Sen burada avukatlık yapmak için bulunmuyorsun" gibi suçlamalar yapması adliyenin koridorlarından duyuldu. Mahkeme, İnan Kıraç'ın iki avukatını duruşma salonundan çıkarttı. Mahkeme duruşmayı 4 Temmuz'a erteledi.