Deprem konutlarındaki priz sorununa dair iddialar yalanlandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan "Hatay'da TOKİ tarafından inşa edilen deprem konutlarındaki prizler bağlantıları yapılmadan yerleştirildi" iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

Giriş Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Deprem konutlarındaki priz sorununa dair iddialar yalanlandı

Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklamada, iddiaya konu görüntülerin, Hatay Altınözü'nde TOKİ tarafından inşası tamamlanan deprem konutlarıyla herhangi bir ilgisinin bulunmadığı belirtildi.

 Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklama Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklama

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere ilişkin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına herhangi bir şikayette bulunulmadığı ifade edilen açıklamada, Altınözü Toplu Konutları site yönetiminin de binalarda görüntülerdeki gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladığı kaydedildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Deprem konutlarındaki priz sorununa dair iddialar yalanlandı-3Deprem konutlarındaki priz sorununa dair iddialar yalanlandı-4Deprem konutlarındaki priz sorununa dair iddialar yalanlandı-5

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler