Memleket Partisi genel merkez binasını kapattı

Son dakika haberi! Memleket Partisi’nin genel merkez binası boşaltılarak kapatıldı ve kapısı kilitlendi. Parti binasının Etimesgut ilçesinde daha küçük bir binaya taşınacağı ileri sürüldü.

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2024, 17:36 Güncelleme 18 Mayıs 2024, 20:19
Memleket Partisi genel merkez binasını kapattı

İÇİNDEKİLER

Memleket Partisi'nin genel merkez binası boşaltılarak kapatıldı ve kapısı kilitlendi.

17 Mayıs 2021'de kurulan Memleket Partisi'nde, 3 yıl sonra 17 Mayıs 2024 tarihinde tasarruf gerekçesiyle küçülme kararı uygulanmaya başlandı. Partinin Ankara Çankaya'daki genel merkez binası boşaltılarak, kapısı kilitlendi.

Seçimlerde kullanılan otobüsün üzerindeki parti logoları da söküldü. Parti binasının Etimesgut ilçesinde daha küçük bir binaya taşınacağı ileri sürüldü.

İnce, 5 Nisan'da yaptığı açıklamada, "Hazine yardımı, belediye avantası, müteahhit payı almayan sadece üyelerinin bağışlarıyla ayakta duran bir parti olarak masraflarımızı mümkün olduğunca kısma kararı aldık. Zaten iletişim olanaklarının bu kadar arttığı dijital çağda siyaset yapmanın araçlarının da değişmesi bir zorunluluktur. Parti binalarını küçültüp dijital platformlardaki varlığımızı arttıracağız. Partimizin karar alma mekanizmalarını da daha fazla dijitalleştireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

PARTİDEN AÇIKLAMA

Memleket Partisi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Memleket Partisi Genel Merkezimiz; Yukarı Öveçler Mahallesi 1290'ıncı Sokak No: 4 Çankaya/Ankara adresinden, Fatih Sultan Mahallesi 2700'üncü Cadde Arp Kule İş Merkezi No: 3/3 Etimesgut/Ankara adresine taşınmıştır. Genel Merkezimizin kapanması söz konusu değildir. Memleket Partisi seçim otobüsümüz ise yeni otobüs giydirmesi için sökülmüş olup yeni tasarımımız giydirilip faaliyete geçecektir" denildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN