10-11-12 Nisan PTT kargo çalışıyor mu? PTT bugün, yarın açık mı? ÇALIŞMA SAATLERİ ve TELEFON NUMARASI!

PTT yarın açık mı sorusu en sık aratılanlar arasında yerini aldı. Kamu, kurum ve kuruluşlarda çalışanların 6-14 Nisan tarihlerinde tatil yapacak olmasıyla birlikte, kargo hizmetlerinin durumu belirsizliğini koruyor. Acil kargolarını göndermek isteyen vatandaşlar, kargoların çalışma takvimini sorguluyor. Peki PTT bugün, yarın açık mı? 10-11-12 Nisan PTT kargo çalışıyor mu?

Giriş Tarihi 10 Nisan 2024, 10:18 Güncelleme 10 Nisan 2024, 10:18
10-11-12 Nisan PTT kargo çalışıyor mu? PTT bugün, yarın açık mı? ÇALIŞMA SAATLERİ ve TELEFON NUMARASI!

İÇİNDEKİLER

Ramazan Bayramı vesilesiyle kamu bankalarının dokuz gün süreyle tatil yapacağı açıklaması, günlük hayatta önemli bir yere sahip birçok hizmetin akışını doğrudan etkileyecek bir gelişme olarak öne çıkıyor. Bu geniş çaplı tatil programı, özellikle kargo ve posta hizmetlerinin bayram sürecindeki işleyişine dair soru işaretlerini beraberinde getiriyor. Vatandaşlar, bayram boyunca PTT şubelerinin açık olup olmayacağı ve eğer açıksa, hangi saatler arasında hizmet vereceğini büyük bir merakla bekliyorlar. Peki PTT bugün, yarın açık mı? 10-11-12 Nisan PTT kargo çalışıyor mu?



KARGOLAR YARIN AÇIK MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrasında Ramazan Bayram tatili kamu çalışanlarına 9 gün oldu. Özel kargo şirketleri çalışacak ancak PTT kargo ve şubeleri devlet kurumu olduğundan 10-11-12 Nisan'da hizmet vermeyecek.

PTT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

PTT şubeleri, 08.30-17.00 ya da 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. 12.30'da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan en geç 17.00'a kadar hizmet verip kapanmaktadır.

PTT MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

PTT müşteri hizmetlerine ya da çağrı merkezine ulaşarak tüm isteklerinizi, görüş ve şikâyetlerinizi iletmek adına PTT müşteri hizmetlerine 444 1 788 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

PTT'DE HANGİ İŞLEMLER YAPILABİLİYOR?

Kredi kartı ödemelerinizi PTT işyerlerinden kolayca gerçekleştirebilir, kredi kartı müşterisi olduğunuz bankaya gitme zahmetine girmeden diğer faturalarınız ile birlikte kredi kartı borcunuzu da PTT'den ödeyebilirsiniz.

Nakit Yatırma İşlemleri: Anlaşmalı Bankalar nezdinde ister kendi hesabınıza, ister bir başkasının hesabına PTT aracılığıyla para yatırabilirsiniz.
Nakit Ödeme İşlemleri: Anlaşmalı Bankalarda bulunan hesaplarınızdan PTT aracılığıyla para çekebilirsiniz.

Bireysel Kredi Ödemeleri: Bankalardan kullanmış olduğunuz kredilerinizin yanı sıra PTT aracılığıyla anlaşmalı olunan Bankalardan kullanmış olduğunuz kredilerinize ait bireysel kredi taksitlerinin geri ödemesini PTT aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.