Gazze istismarcıları zaman ayarlı sahneye çıktı! Provokasyonlarda DHKP-C ve MOSSAD izi: Sözde 'Filistin destekçisi' etki ajanlarına dikkat

Türkiye'nin her platformda gerek fiili gerek siyasi Gazze için yaptıklarını görmezden gelen bir grup Filistin istismarcısı kendi konfor alanlarından devlete ve hükümete iftira atarak küresel çete ve MOSSAD'ın ekmeğine yağ sürdü. Son olarak İstiklal Caddesi'ndeki 'Filistin' gösterilerinde devlet büyüklerini hedef alan hakaretamiz sloganlar bu durumun en net göstergesi olarak kayıtlara geçti. Gözaltına alınanların DHKP-C ile bağlantısı çıkarken akıllara "MOSSAD bu işin neresinde?" sorusu geldi. Bilindiği üzere MOSSAD, Müslüman ülkelerdeki etki ajanlarını sözde 'Filistin destekçisi' tiplemelerden seçiyor. Öte yandan Hamas Yurt Dışı Sorumlusu Halid Meşal'in "Erdoğan Reis'e teşekkür ediyorum" sözleri Filistin davasını istismar eden muhalefet ve MOSSAD tetikçilerinin suratına tokat gibi indi.

Giriş Tarihi 07 Nisan 2024, 16:31 Güncelleme 08 Nisan 2024, 14:27
Gazze istismarcıları zaman ayarlı sahneye çıktı! Provokasyonlarda DHKP-C ve MOSSAD izi: Sözde ’Filistin destekçisi’ etki ajanlarına dikkat

İÇİNDEKİLER

Türkiye başarıyla tamamladığı seçim süreci sonrası birtakım kirli mahfiller eliyle zaman ayarlı krizlerle köşeye sıkıştırılmak isteniyor.

Terör devleti İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımı malzeme olarak kullanıp Filistinli mazlumların sesi olmak yerine kendi konfor alanlarından devlete ve hükümete iftira atan sözde Filistin destekçileri küresel çete ve emperyal tetikçilerin aparatı haline geldi.



İstiklal Caddesi'nde bir grup Filistin'e destek maskesine sığınıp gösteri düzenlendi. Emniyet güçleri gösteriye izin verip gerekli tüm tedbirleri aldı. Protesto süresince, protestoculara herhangi bir şekilde müdahalede bulunulmadı.

DEVLET BÜYÜKLERİNE HAKARETE POLİS MÜDAHALESİ

Ancak işin gerçek kokusu devleti ve milli iradeyi hedef alan sözde Filistin destekçilerinin attığı sloganlarla ortaya çıktı... Protesto bittikten sonra bahse konu olan grup tüm uyarılara rağmen dağılmadı, devlete ve devlet büyüklerine hakarete varan sloganlar ısrarla atılınca müdahale kaçınılmaz oldu.

2 EMNİYET GÖREVLİSİ AÇIĞA ALINDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, güvenlik görevlilerinin kadınlara ters kelepçe takılıp gözaltına alınması üzerine harekete geçti.

Bakan Yerlikaya, "Olay ile ilgili 2 emniyet görevlisi açığa alınmış ve derhal mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir. Konuyla ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır" paylaşımında bulundu.



DHKP-C TERÖR ÖRGÜTÜNDEN 'FİLİSTİN' İSTİSMARI

Gerçek ise çok geçmeden ortaya çıktı... İstiklal Caddesi'ndeki provokasyon sonrası gözaltına alınan 9 şahsın DHKP-C terör örgütüyle iltisakı olduğu tespit edildi.



MOSSAD BU İŞİN NERESİNDE?

MLKP - DHKPC gibi terör örgütlerinin Filistin davasını istismar edip provokasyon çıkartması "MOSSAD bu işin neresinde?" sorusunu akıllara getirdi.



Bilindiği üzere MOSSAD, müslüman ülkelerdeki etki ajanlarını 'Filistin destekçisi' tiplemelerde seçiyor. Bu MOSSAD'ın en yaygın kullandığı yöntemlerden biri.



Konuyu daha iyi algılamak için sözde Filistin destekçisi MOSSAD ajanlarına da dikkat çekte fayda var.

Konya Selçuk Üniversitesi'nde okuyan Muhammed S. Filistin'e destek konusunda son derece aktif idi. Pek çok sivil toplum örgütüne gidip geliyor, dayanışma kampanyalarına, en sert protesto eylemlerine katılıyordu. Bir gün ortadan kayboldu. Ailesi ortalığı ayağa kaldırdı "oğlumuzu MOSSAD kaçırdı" diye. Gazeteler haber yaptı, kampanyalar düzenlendi.



Ancak Filistin uyruklu Muhammed'i MOSSAD tarafından kaçırılmadığı bizatihi MOSSAD'a çalıştığı ortaya çıktı.

Bahse konu olan şahıs, MİT'İn 2021 yılında MOSSAD'a yönelik operasyonda tutuklandığı 15 ajandan biri. MİT'in enselediği ajanların Konya ve İstanbul merkezli üç hücreye bölündüğü 'Filistin'e destek' kisvesi altında çalıştığı tespit edildi.



"TÜRKİYE İSRAİL'LE TİCARET YAPIYOR" İFTİRACILARINA TOKAT

Tam da bu noktada köşeye sıkışan MOSSAD etki ajanlarının yaydığı "Türkiye İsrail'le ticaret yapıyor" yalanını çürütecek önemli bir açıklama geldi.

HAMAS, BAŞKAN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Hamas Yurt Dışı Sorumlusu Halid Meşal "Ülkesinin iç yapısını etkileyen yerel seçimlerin bile Gazze'deki savaşta olup bitenlerden alıkoymayan adam Erdoğan Reis'e teşekkür ediyorum" dedi.

Halid Meşal'in bu sözleri Filistin davasını istismar eden muhalefet ve MOSSAD tetikçilerinin suratına tokat gibi çarptı.