Fatih Erbakan ve YRP A Takımı'na sandık tokadı! Mütedeyyin seçmen İstanbul'da 'Murat Kurum' dedi: İşte milli görüş işte milli duruş

Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan ve YRP A Takımı'nın "AK Parti'ye kaybettirme" odaklı izlediği siyaset sandıkta bozguna uğradı. YRP'li bir kısım mütedeyyin seçmen İstanbul'da Murat Kurum Ankara'da da Turgut Altınok'u destekledi. YRP'li seçmenler İstanbul'da Murat Kurum'a oy verdikleri pusulayı paylaşarak "Biz Yeniden Refahlılardan İmamoğlu'na su bile yok! Rahmetli Erbakan hocamızı boncuk boncuk terletenlerin ekmeğine yağ sürmeyiz. Oğlu unutsa da biz unutmadık" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 31 Mart 2024, 17:07 Güncelleme 31 Mart 2024, 17:23
Fatih Erbakan ve YRP A Takımı’na sandık tokadı! Mütedeyyin seçmen İstanbul’da ’Murat Kurum’ dedi: İşte milli görüş işte milli duruş

İÇİNDEKİLER

Milli Görüş çizgisinde ilerleme iddiasında bulunan Yeniden Refah Partisi'nin "AK Parti'ye İstanbul'u kaybettirme" çizgisinde yürüttüğü siyaset mütedeyyin seçmeni oldukça huzursuz etti.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan ise 'yanlıştan dön' çağrılarına kulak asmadı.

Fatih Erbakan ve eşi Beyza Molu ErbakanFatih Erbakan ve eşi Beyza Molu Erbakan

Kendisine yöneltilen "CHP YRP'nin alacağı kadar oy farkıyla İBB'yi kazanırsa Erbakan bu vebalden kurtulamaz" tepkilerini de umursamadı.




İSTANBUL'DA KURUM ANKARA'DA ALTINOK'A VERDİLER

Erbakan ve YRP A Takımı'nın izlediği 'hırs' ve 'küçük hesap odaklı' siyaset tabanda karşılık bulmadı. Yeniden Refah Partisi seçmeninin bir kısmı İstanbul'da Murat Kurum Ankara'da da Turgut Altınok'u destekledi.



"İMAMOĞLU'NA SU BİLE YOK! ERBAKAN HOCAMIZI TERLETENLERİ UNUTMADIK"

Bir YRP'li seçmen İstanbul'da Murat Kurum'a oy verdiği pusulayı paylaşarak "Biz Yeniden Refahlılardan İmamoğlu'na su bile yok! Rahmetli Erbakan hocamızı boncuk boncuk terletenlerin ekmeğine yağ sürmeyiz" ifadelerini kullandı.



"OĞLU UNUTSA DA BİZ UNUTMADIK"

Seçmen, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'a da tepkiliydi. Sosyal medyada paylaşılan bir başka oy pusulasının yanında yer alan not da "Oğlu unutsa da biz unutmadık" denildi. Merhum Necmettin Erbakan'ın fotoğrafına yer verildi.




"Babam YRP belediye başkan adayı" notunu düzen sosyal medya kullancısı AK Parti ve MHP'ye oy verdiğini ilan etti.

MİLLİ GÖRÜŞ MİLLİ DURUŞ
Yeniden Refah Partililerin Fatih Erbakan'a rağmen İstanbul'da Murat Kurum Ankara'da Turgut Altınok'a destek vermesi "Milli Görüş, Milli Duruş" yorumlarını da beraberinde getirdi.




Öte yandan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Çankaya'nın Balgat ilçesinde kullandı.