Başkan Erdoğan güven mektubu sunan büyükelçileri kabul etti

Son dakika haberi! Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Büyükelçisi Blerta Kadzadej'i, Filipinler Büyükelçisi Henry S. Bensurto'yu, Yunanistan Büyükelçisi Theodoros Bizakis'i, Burundi Büyükelçisi Didace NTureka ile Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Jeong Yeondoo'yu kabul etti.

Giriş Tarihi 12 Mart 2024, 18:30 Güncelleme 12 Mart 2024, 18:32
Başkan Erdoğan güven mektubu sunan büyükelçileri kabul etti

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde güven mektubu sunan büyükelçileri kabul etti.

Yunanistan Büyükelçisi Theodoros Bizakis Başkan Erdoğan'a güven mektubunu takdim etti.

Erdoğan, Arnavutluk Büyükelçisi Blerta Kadzadej'i, Filipinler Büyükelçisi Henry S. Bensurto'yu, Yunanistan Büyükelçisi Theodoros Bizakis'i, Burundi Büyükelçisi Didace NTureka ile Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Jeong Yeondoo'yu kabul etti.

Arnavutluk Büyükelçisi Blerta Kadzadej, Başkan Erdoğan'a güven mektubunu takdim etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde büyükelçiler, Başkan Erdoğan'a güven mektuplarını sundu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Filipinler Büyükelçisi Henry S. Bensurto (önde sol 2) ve beraberindekileri kabul etti. Bensurto, Başkan Erdoğan'a güven mektubunu sundu. Bazı büyükelçilik mensuplarını takdim eden büyükelçi, Başkan Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bazı büyükelçilik mensuplarını takdim eden büyükelçiler, Başkan Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Burundi Büyükelçisi Didace NTureka'yı (solda) kabul etti. NTureka, Başkan Erdoğan'a güven mektubunu sundu.

Erdoğan, daha sonra Arnavutluk Büyükelçisi Kadzadej, Filipinler Büyükelçisi Bensurto, Yunanistan Büyükelçisi Bizakis, Burundi Büyükelçisi NTureka, Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Yeondoo ile ayrı ayrı görüştü.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Jeong Yeondoo (solda) ve beraberindekileri kabul etti. Yeondoo, Başkan Erdoğan'a güven mektubunu sundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN