SON DAKİKA | Avcılar’da tekstil fabrikasında korkutan yangın | Alevler geceyi aydınlattı! Yaralı var mı? İşte son durum...

Avcılar'da 4 katlı tekstil fabrikasının bodrum katında yangın çıktı. Süngerlerin bulunduğu bölümde başlayan yangın kısa sürede büyüyerek tüm binayı sardı. Yangın, iş yerinin önünde bulunan 2 araç ve yan binalara da sıçradı. İş yerinde bulunan 3 işçi yaralanırken yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasının ardından söndürüldü.

Giriş Tarihi 27 Şubat 2024, 20:11 Güncelleme 28 Şubat 2024, 03:39
SON DAKİKA | Avcılar’da tekstil fabrikasında korkutan yangın | Alevler geceyi aydınlattı! Yaralı var mı? İşte son durum...

İÇİNDEKİLER

Yangın, saat 19.20 sıralarında Ambarlı Mahallesi, Dinçer Sokak'ta bulunan tekstil fabrikasında çıktı.

DOĞALGAZ BORUSU PATLADI
Edinilen bilgiye göre, 4 katlı binanın bodrum katında bulunan süngerlerin bulunduğu bölümde başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Binanın girişinde bulunan doğalgaz panosunun da alev almasının ardından büyüyen alevler iş yerinin önünde park halindeki 2 araca sıçradı.



İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye aracının yanı sıra polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

3 KİŞİ YARALANDI
Yangın sırasında iş yerinde bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

TÜM BİNA ALEVLERE TESLİM OLDU
Bodrum katında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek tüm binayı sardı.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmalarının ardından yangın söndürüldü. 4 katlı bina kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedeni yapılacak olan incelemelerin ardından belirlenecek.

Mahalle sakini Serkan Yılmaz, "Mezarlığın orada eve de 100 metre mesafede olduğunu fark ettik. Bu yanan yerin bir depo halinde, kumaşların depolandığı bir yer kumaşlardan kaynaklandığını düşünüyoruz. Ama dışarıda mı oldu araçtan mı kaynaklandı tabi şimdi onu tam bilmiyoruz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN