Takvim, fondaş Birgün'ün PKK dosyasını açtı! Kandil'e 'abone' oldular... Elebaşlarına 'komutan' güzellemesi çektiler | BİK resmi ilan kaynağını kesecek mi?

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis kontrol noktasına silahla ateş açan 2 terörist ölü ele geçirildi. CHP yandaşı BirGün'ün söz konusu teröristlere daha önce defalarca kez yayınlarında yer verdiği ortaya çıktı. BirGün'ün söz konusu haberlerde ANF’yi kaynak göstermesi ise büyük bir rezalet olarak kayıtlara geçti. Bilindiği üzere ANF, PKK'nın ajansı ve Öcalan'a boyuna methiyeler düzüyor. Öte yandan Birgün, PKK'nın sözcülüğüne yapmaktan da geri durmuyor. SDG'nin haberleri tam sayfa veriliyor. Elebaşı Abdi'ye 'komutan' güzellemeleri yapılıyor. Fondaş paçavranın PKK'dan özür dilemişliği bile var. Gelinen bu noktada PKK haber ajansına abone olan BirGün Gazetesi’nin Basın İlan Kurumu’ndan bugün de resmi ilan alarak kaynak sağlaması büyük tepkilere neden oldu.

Giriş Tarihi 07 Şubat 2024, 01:48 Güncelleme 07 Şubat 2024, 10:33
Takvim, fondaş Birgün’ün PKK dosyasını açtı! Kandil’e ’abone’ oldular... Elebaşlarına ’komutan’ güzellemesi çektiler | BİK resmi ilan kaynağını kesecek mi?

İÇİNDEKİLER

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis kontrol noktasına silahla ateş açan 2 terörist ölü ele geçirildi. Yapılan incelemede etkisiz hale getirilen saldırganların terör örgütü DHKP/C üyesi Pınar Birkoç ve Emrah Yayla olduğu belirlendi.

3'Ü POLİS 6 KİŞİ YARALANDI TERÖRİSTLER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Olayda, biri kadın 2 saldırgan etkisiz hale getirilirken, 3'ü polis 5 kişi yaralandı. 1 vatandaşımız şehit oldu.



CHP YANDAŞI BİRGÜN TERÖR SÖZCÜLÜĞÜNE SOYUNDU
Çağlayan'da meydana gelen alçak saldırı sonrası CHP yandaşı BirGün'ün teröristlerin sözcülüğüne soyunduğu haberleri ortaya çıktı. BirGün'de yer alan haberlerde terörist Emrah Yayla'nın cezaevinde işkence çektiği iddia edilerek hak arayışına girildi.

TERÖRİSTİ SAVUNDULAR
BirGün başka bir haberinde terörist Emrah Yayla'nın cezaevinde olduğu süreçte haklarının ihlal edildiğini savunarak cezaevinde tekmil vermeye zorlandığı yazarak teröriste kucak açtı.



"DÖVÜLDÜ" DİYEREK SAVUNDULAR
Yine BirGün'deki haberde terörist Emrah Yayla'nın cezaevinde onlarca asker tarafından dövüldüğü iddia edilerek hain teröristin savunuculuğu yapıldı.



CUMHURİYET'E MEKTUP GÖNDERDİLER
Öte yandan Çağlayan'a saldıran DHKP-C'li teröris Pınar Birkoç'un CHP yandaşı Cumhuriyet'te mektuplarının yayınlandığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet'te 2018 yılında yayınlanan haberde "Pınar Birkoç, gazetemize yazdığı mektubunda cezaevlerinde yaşanan hak ihlallerine dikkat çekti." ifadeleri yer aldı.



SİBEL BAHÇETEPE İSMİNE DİKKAT!
Cumhuriyet'te teröristlerin hakkını savunan haberlere imza atan sözde gazetecinin Sibel Bahçetepe olduğu görülüyor.



CUMHURİYET'TEN BİRGÜN'E GEÇTİ
Bahçetepe'nin şu anda BirGün Gazetesi'nde çalıştığı öğrenildi.




PKK HABER AJANSI ANF'YE ADETA ABONELER
CHP yandaşı BirGün Gazetesi adeta PKK haber ajansına abone olmuş durumda. Söz konusu haberlerde BirGün gazetesi ANF'yi kaynak gösterdiği ortaya çıktı.

ANF NEWS SİTESİNDE BİR GÖRÜNTÜ

Terör örgütlerinin sözcülüğünü yapan ANF'nin bebek katili Öcalan'a methiyeler dizdiği bilinmekte.

Gelelim Birgün'ün diğer skandal yayınlarına...



PKK'NIN SÖZCÜSÜ OLDULAR! ELEBAŞINA 'KOMUTAN' GÜZELLEMESİ
CHP fondaşı paçavra terör örgütü PKK'nın sözcülüğüne yapmaktan geri durmuyor. Örgütün Suriye ayağında yer alan ve sözde müttefik ABD tarafından palazlandırılan SDG'nin haberleri tam sayfa veriliyor. Elebaşı Abdi'ye 'komutan' güzellemeleri yapılıyor.



PKK'DAN ÖZÜR BİLE DİLEDİLER
Birgün 2016 yılında PKK'dan açık açık özür dilemiş, bir röportajda Öcalan'ın kadınları mal gibi gördüğüne dair sözleri sansürlemeyen edtör hakkında işlem başlatmıştı.



Birgün, şehit olan askerlerimize ise 'şehit' demiyor. Şanlı Türk ordusu ile PKK'yı eş tutarak büyük bir rezalate imza atıyor.



BASIN İLAN KURUMU'NDAN RESMİ İLAN ALIYORLAR
Tüm bu skandallar sonrası PKK haber ajansına adeta abone olan BirGün Gazetesi'nin Basın İlan Kurumu'ndan resmi ilan alarak kaynak sağlaması büyük tepkilere neden oldu.

SKANDAL! YİNE İLAN VERİLDİ
BirGün'ün alenen terör sözcülüğü yaptığı ortadayken bugün yine bir skandala imza atıldı. BirGün'e yine resmi ilan verildi.