Son dakika: Başkan Erdoğan'ın yerel seçim mesaisi! 7 bölge 50 ilde miting

Son dakika haberleri... 31 Mart yerel seçimlerine adım adım ilerlerken belediye başkan adaylarını tek tek açıklayan Başkan Erdoğan'ın seçime kadar her günü titizlikle planlandı. Buna göre Şubat ayına deprem illerini Devlet Bahçeli ile ziyaret edecek olan Erdoğan, 7 bölgede toplam 50 ile gidecek.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2024, 09:10 Güncelleme 28 Ocak 2024, 09:23
Son dakika: Başkan Erdoğan’ın yerel seçim mesaisi! 7 bölge 50 ilde miting

İÇİNDEKİLER

Ocak ayını Ankara'da tamamlanması planlanan Erdoğan'ın Şubat ayına deprem ili ziyareti ile başlaması öngörülüyor.

Bu süreçte bazı deprem illerine Cumhur İttifakı ortağı MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de eşlik etmesi planlanıyor. Yapımı tamamlanan afet konutları hak sahiplerine teslim edilecek.

GÜNEYDOĞUDAN EGEYE 7 BÖLGEYE GİDECEK
Hazırlanan taslak programa göre Erdoğan Türkiye'de ayak asmadık yer bırakmayacak. Başkan Erdoğan, seçim takvimine göre Güneydoğu'dan Ege'ye 7 bölgesine de giderek vatandaşlarla bir araya gelecek.

Onlarca ilde yapımı tamamlanan devlet yatırımlarının toplu açılış törenlerine katılacak. Erdoğan, Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Ağrı'da da miting düzenleyecek.

Geçen sene asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri nedeniyle ertelenen Antalya Diplomasi Forumu'na da katılacak. Forum kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen devlet ve hükümet başkanları ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

TELEVİZYON PROGRAMLARINA DA KATILACAK
Erdoğan, seçim takviminin son haftası ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul'da geçirecek. Kampanya sürecine önce haftada bir sonlara doğru ise ikişer olmak üzere mayıs seçimlerinde olduğu gibi televizyon kanallarındaki özel yayınlara katılacak.

Bu kapsamda AK Parti'nin seçim vizyonunu, belediyeciliğini anlatacak.

DEVLET İŞLERİ AKSAMAYACAK
Erdoğan için hazırlanan bu yoğun program içerisinde devlet işleri de aksamayacak. Sabah'ta yer alan habere göre, düzenli olarak kabine toplantıları da yapılacak, yabancı devlet başkanları Türkiye'de ağırlanacak.

Bu süreçte Başkan Erdoğan'ın yurt dışına çıkarak uluslararası zirvelere katılması da bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN