AK Parti'den İzmir'e özel şarkı: Sevdik sevdalandık biz İzmir'e bağlandık | Hamza Dağ'dan flaş mesaj

Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Halkapınar Spor Salonu'nda yapılan aday tanıtım toplantısında 30 İlçenin belediye başkan adayını açıkladı. Açıklama öncesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın kürsüye çıkmasıyla birlikte İzmir'e özel hazırlanan şarkı çalındı. Hamza Dağ, "İzmir yeter bu çile bitsin” diyor. Ben de diyorum ki, biz bu çileyi bitirmek için sizlerin desteğine talibiz." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 27 Ocak 2024, 15:13 Güncelleme 27 Ocak 2024, 17:16
AK Parti’den İzmir’e özel şarkı: Sevdik sevdalandık biz İzmir’e bağlandık | Hamza Dağ’dan flaş mesaj

İÇİNDEKİLER

AK Parti 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanıyor.

18 Ocak'ta İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Hamza Dağ'ı açıklayan Başkan Erdoğan bugün de ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

İZMİR'E ÖZEL ŞARKI
Başkan Erdoğan'ın adayları açıklamasından önce kürsüye İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ çıktı. Dağ'ın kürsüye çıkmasıyla birlikte AK Parti'nin İzmir için hazırladığı şarkı salonda yankılandı. Şarkıda geçen "Sevdik, sevdalandık Biz İzmir'e bağlandık Artık ayrı gayrı, olmaz olmaz" ifadeleri beğeni topladı.

İşte şarkının sözleri:

"Hep birlikte koşalım güçlü hayallere
Neden koşarsın hålå boş vaatlerde
Anladım bir Dağ eksik, bulabildim sende
Sorma hiçbir şey sorma, aklım her zaman İzmir'de

Alnımız akmış ki sevenlerin dilinde
Eski bir sevda bu İzmir'in uğrunda
Sarılmışız biz bize, geleceğimiz izinde
Dünya dursa bile İzmir uğrunda

Sevdik, sevdalandık
Biz İzmir'e bağlandık
Artık ayrı gayrı, olmaz olmaz

Duysa, alem duysa
Dert etme çözüm burda
Artık başarabiliriz olacak olacak"

Hamza Dağ

HAMZA DAĞ: İZMİR'İ GERÇEK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir'i dünyanın "incisi" yapmayı istediklerini ve bunu 31 Mart'a kadar seçmenlere anlatacaklarını söyledi.

12 yıl milletvekilliğini yaptığı İzmir'in her köşesinde izi olduğunu söyleyen Dağ, belediyecilik denildiğinde herkesin aklına ilk olarak AK Parti'nin geldiğini kaydetti.

Hamza Dağ AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarısının sırrının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu ve uyguladığı belediyecilik modeliyle mümkün olduğuna dikkat çekerek İzmirlilerin kendisine samimiyetle yaklaştığını ve sevgiyle kucakladığını ifade etti.

Tek dertlerinin İzmir'i hak ettiği hizmetlere kavuşturmak olduğunu vurgulayan Dağ, şöyle konuştu:

"Bizim derdimiz İzmir'i sadece Ege'nin değil dünyanın incisi yapmaktır. 31 Mart'a kadar derdimizi, hayallerimizi, tasavvurumuzu İzmirli hemşehrilerimize gece gündüz anlatacağız. İzmir'imizin kalbine, hemşehrilerimizin gönlüne dokunacağız. Şehrimize hizmet için çalmadık kapı bırakmayacağız. İstiklalimizin meşalesini yakan, Çaka ve Umur Beylerin rüyası, Mustafa Kemal Atatürk'ün kıymetlisi, Zübeyde Hanım'ın şehri İzmir'imizde yeni bir hikaye yazmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz."

Erdoğan'ın İzmir konusundaki hassasiyetini en iyi bilenlerden biri olduğunu, Erdoğan'ın İzmir'le ilgili aktarılan her hususta "Ne gerekiyorsa yapalım" dediğini aktaran Dağ, 1 Nisan'dan sonra atacakları her güzel adımda da arkalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacağını ifade etti.

İzmir'i günün her saatinde, yılın her mevsiminde yaşayan bir şehir haline getireceklerini kaydeden Dağ, "İzmir'imizde algı siyaseti değil hizmet siyaseti yapacağız. İzmir'imizde hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, sevgi diliyle konuşacağız, şirin şehrimizin her köşesine muhabbet tohumları ekeceğiz." ifadelerini kullandı.

Dağ'ın konuşması öncesinde, seçim şarkısı olarak hazırlanan "Biz İzmir'e bağlandık" şarkısı çalındı, video klibi izletildi.

"HÜKÜMETLER OLARAK İZMİR'E YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARDAN BAŞKA BİR YATIRIMI GÖREBİLMEK MÜMKÜN DEĞİL"
AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş da havalimanından salona doğru gelirken, yıllar önce geldiği İzmir'de 20-25 sene sonra devlet yatırımlarından başka bir yatırım görmediğini söyledi.

Kentin 20-25 yıllık süreçte belediye yerel hizmetlerinden faydalanamadığını kaydeden Elitaş, "Hükümetler olarak İzmir'e yaptığımız yatırımlardan başka bir yatırımı görebilmek mümkün değil. İnşallah önümüzdeki süreçte belediye başkanımızı seçtiğimizde 30 ilçenin 30'unda da Cumhur İttifakı göreve geldiğinde herkesin çok beğendiği, sanayileşmiş, turizm kenti bir İzmir'e kavuşacağız." diye konuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise güzel şehrin güzel insanlarını mutlu kılmaya hazır olduklarını söyledi.

Güzel şehre hizmet için bugün yola çıktıklarını kaydeden Kasapoğlu, el ele, gönül gönüle vererek seçime kadar inançla, gayretle, aşkla çalışacaklarını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı da İzmir'i "gerçek belediyecilikle" buluşturmak için kararlı olduklarını söyledi.

İzmir'in çaresiz olmadığını kaydeden Saygılı, sorunların çözümünün, "AK Parti'nin 'ille de millet' diyen azminde ve Cumhur İttifakı'nın hizmet ittifakı anlayışında" olduğunu ifade etti.

"YETER BU ÇİLE BİTSİN"
Hamza Dağ, "İzmir yeter bu çile bitsin" diyor. Ben de diyorum ki, biz bu çileyi bitirmek için sizlerin desteğine talibiz. Şimdi İzmirli hemşehrilerim sizlere soruyorum? Çilenin bitmesi için var mısınız? İzmir'in dağlarında, sokaklarında, çiçekler açtırmaya var mısınız? İzmir'i gerçek belediyecilik ile tanıştırmaya var mısınız? Allah'ın izniyle biz de hazırız." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN