Murat Kurum'dan çat kapı ziyaret: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak | Beşiktaş'tan mesaj verdi: Bekle bizi İstanbul | Projeler için geri sayım

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri'ne ziyarette bulundu. Hakemlerle sohbet eden Kurum, "İstanbul bir olimpiyat şehri olacak. Her mahallesinde spor yapılacak. Sizin gibi kıymetli hakemlerimiz, sporcularımız gençlerimizi yetiştirecek." ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ta vatandaşla kucaklaşan Kurum, "Bekle bizi İstanbul." dedi. Öte yandan Kurum'un projelerini açıklayacağı tarih belli oldu.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2024, 14:23 Güncelleme 22 Ocak 2024, 17:13
Murat Kurum’dan çat kapı ziyaret: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak | Beşiktaş’tan mesaj verdi: Bekle bizi İstanbul | Projeler için geri sayım

İÇİNDEKİLER

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri'ne ziyarette bulundu.

Kurum, sosyal tesiste yemek yiyen hakemlerle sohbet edip, Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatının tamamlanmasına kısa bir süre kaldığını belirtti.

"İSTANBUL BİR OLİMPİYAT ŞEHRİ OLACAK"
Mevcut yönetimin, spor salonu inşaatını engellemeye çalıştığını, fakat kendilerinin durmayıp projeyi bitirmek üzere olduklarını dile getiren Kurum, "İstanbul'a uluslararası turnuvaların yapılacağı çok güzel bir basketbol tesisini kazandıracağız. İstanbul bir olimpiyat şehri olacak. Her mahallesinde spor yapılacak. Sizin gibi kıymetli hakemlerimiz, sporcularımız gençlerimizi yetiştirecek. Çok daha sağlıklı bir gençliği oralarda yetiştirmiş olacağız." diye konuştu.

Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Kurum, tesise gelenlere limonata ikram etti.

Kurum o anları sosyal medya hesabı üzerinden "Bahçelievler Belediyesi Kuleli Sosyal Tesisleri'ne çat kapı bir ziyaret… İstanbul'da her an her yerde karşınıza çıkabilirim" ifadeleriyle paylaştı.

BEŞİKTAŞ'TAN MESAJ VERDİ: BEKLE BİZİ İSTANBUL MESAJI
Murat Kurum daha sonra Beşiktaş'ta vatandaşlarla temas kurdu.

Herkesin yeni bir İstanbul istediğine dikkat çeken Kurum sosyal medya üzerinden şu ifadeleri kullandı:

"Köyiçi'nde semtteyiz. Her insanımız yeni bir İstanbul istiyor. Beşiktaş yeni bir reform, güçlü bir yönetim istiyor. Bekle bizi İstanbul."

Kurum'a Beşiktaş'ta Cumhur İttifakı'nın Beşiktaş Belediye Başkanı Serkan Toper eşlik etti.

PROJELERİNİ NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?
Öte yandan Murat Kurum'un İstanbul için projelerini açıklayacağı tarih de belli oldu.

Kurum, 25 Ocak Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi'nde geniş katılımlı bir tanıtım toplantısıyla projelerini anlatacak.

Kurum "Büyük lansmanı Perşembe günü yapacağız, ardından 3 alt lansman yapacağız. İstanbul'un sorunlarını çözecek iradeyi ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN