Sözcü TV ile Ekrem İmamoğlu arasında ipler kopuyor! Ersan Şen sallamaya başladı: İşi zor

Son dakika haberleri... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP medyası arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vuran CHP medyası şimdi de İmamoğlu'nu hedefine koydu. İmamoğlu'nun Sözcü'ye "kaynağı" kesmeye başladığı konuşulurken dün akşam canlı yayında İBB Başkanı'na yönelik eleştiriler iddiaları doğruladı. Ersan Şen yerel seçimlerde Ekrem İmamoğlu'nun "İşinin zor" olduğunu belirterek, "Yarı zamanlı belediye başkanı havasından kurtulmalı." ifadelerini kullandı. Öte yandan Ekrem İmamoğlu'nu eleştiri yağmuruna tutan bir diğer isim ise TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ. Yanardağ, Ekrem İmamoğlu destekçilerinin Alevilere yönelik sözlerine tepki göstererek, Alevilerden oy alamayacağını söyledi.

Giriş Tarihi 19 Ocak 2024, 13:25 Güncelleme 20 Ocak 2024, 10:33
Sözcü TV ile Ekrem İmamoğlu arasında ipler kopuyor! Ersan Şen sallamaya başladı: İşi zor

İÇİNDEKİLER

Türkiye adım adım yerel seçimlere gidiyor. CHP içerisinde Genel Başkan Özgür Özel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında "güç" savaşı yaşanıyor.

İmamoğlu ile Özel aday belirlemek için bilek güreşi yaparken Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum ise saha çalışmalarını sürdürüyor.

SÖZCÜ İLE İMAMOĞLU ARASINDA İPLER KOPUYOR
Ekrem İmamoğlu'nun "eş başkan" tavırlarının parti içinde rahatsızlık yarattığı bilinirken CHP yandaşı medya kuruluşlarında da İBB Başkanı eleştirilmeye başlandı.

İmamoğlu'nun Sözcü'ye "kaynağı" kestiği iddia edilirken bu durumu kanıtlar nitelikte bir gelişme yaşandı.

ERSAN ŞEN SALLADI SAYMAZ DOĞRULADI: İMAMOĞLU'NUN İŞİ ZOR
Sözcü TV'deki program yapan Ersan Şen yerel seçimlerde Ekrem İmamoğlu'nun "İşinin zor" olduğunu belirterek, "Yarı zamanlı belediye başkanı havasından kurtulmalı." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu yandaşı Saymaz da "Kendisi de kabul ediyor" diyerek Şen'i doğruladı.

"YARI ZAMANLI BELEDİYE BAŞKANLIĞINI BIRAKMALI"
Ersan Şen şu ifadeleri kullandı:

"Sayın İmamoğlu'nun işi matematik hesabında zor. Oldukça zor bir yola girdi kendi partisinden de o zorluğu yaşıyor. Kendi partisinden de o zorluğu yaşıyor. İyi Parti'den de yaşıyor. Bunu çözmenin yollarını bulması lazım. Artık yarı zamanlı belediye başkanı havasından da kurtulmalı. Bundan sonra İstanbul halkına hizmet edeceğine dair bir vaatte bulunmalı."

"KILIÇDAROĞLU 1 NİSAN'I BEKLİYOR"
"İntikam"
için bekleyen Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret eden Ersan Şen, "Kayıp halinde, Kılıçdaroğlu 1 Nisan'ı bekliyor." dedi.

SÖZCÜ-İMAMOĞLU GERİLİMİ YAŞANMIŞTI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP yandaşı Sözcü arasında daha önce de gerilim yaşanmıştı.

Sözcü 'Etiler Polis Okulu'nun arazisi konusunda bir takım akçeli işler' olduğunu haberleştirerek İBB'ye yüklenmiş ve İmamoğlu'nun yargılandığı davayı "CHP'lilerin yargılandığı dava" şeklinde haberleştirerek İmamoğlu'nu silmişti. Kavganın sebebi olarak ise İBB'ye bağlı kalabalık bir zabıta gurubunun Sözcü'nün sahibi Burak Akbay'ın annesinin evine baskın düzenlemesi olarak gösterilmişti. Daha sonra taraflar anlaşmış Sözcü İmamoğlu'nun propaga aracına dönüşmüştü.

İMAMOĞLU'NU ELEŞTİREN BİR DİĞER İSİM İSE MERDAN YANARDAĞ!
Öte yandan TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ da Ekrem İmamoğlu taraftarlarının, Alevilere yönelik çirkin mesajları üzerinden İBB Başkanına yüklendi.

İMAMOĞLU EKİBİNİN ALEVİLERE YÖNELİK MESAJLARI
İmamoğlu destekçilerinin, "Dersim çetesi..", "Alevi suntasını kurmak istemediniz, çapsızlar ordusu", "Gidin Alevi partisi kurun, Atamın partisi temizlensin" şeklinde paylaşımlar yaptığını söyleye Yanardağ Alevilerin kızgın olduğunu ifade ederek Ekrem İmamoğlu'nun Alevilerden oy alamayacağını söyledi.

"BUNLAR YAPILAMAZ"
Bu nefretin bir an önce durdurulması gerektiğini dile getiren Yanardağ, şöyle konuştu:

"Bu mesajları atanlar İmamoğlu destekçileri. Bunları temizleyin. Yoksa Alevilerin oyunu alamazsınız. Ensest ilişkiyle suçluyorlar Alevileri. CHP adına böyle tweetler atılmaz."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN