Halk TV'de skandal üstüne skandal! CHP'li Umut Akdoğan ve Türker Ertürk, PKK ile mücadeleden rahatsız oldu

Terör örgütü PKK'nın alçak saldırıları sonrası 12 kahraman askerimizin şehit olduç CHP yine PKK'nın siyasi ayağı HDPKK/DEM ile aynı safta yer aldı. TBMM'de 12 şehidimiz yayınlanacak ortak bildiriye karşı çıktılar. Büyük tepkilere neden olan skandal karar sıcaklığını korurken CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan yeni bir rezilliğe imza attı. CHP’nin fonladığı Halk TV'de konuşan Akdoğan, PKK ve siyasi uzantınsını savunarak, terörü hükümetin hortlattığını dile getirdi. Bunula yetinmeyen CHP'li Akdoğan küstah sözlerini sürdürerek, "Buradaki temel mesele şu seçim dönemi geliyor, ne zaman seçim zamanı yaklaşsa, ne zaman iktidar sıkışsa şehit haberleri bir bir kerpiç evlere, sıvalı evlere, boyasız evlere düşüyor" ifadeleriyle şehitlerimiz üzerinden hükümeti hedef aldı. Aynı yayında CHP'li Emekli Amiral Türker Ertürk de skandala imza atarak terörle mücadeleden rahatsız oldu.

Giriş Tarihi 25 Aralık 2023, 00:36 Güncelleme 25 Aralık 2023, 18:16
Halk TV’de skandal üstüne skandal! CHP’li Umut Akdoğan ve Türker Ertürk, PKK ile mücadeleden rahatsız oldu

İÇİNDEKİLER

Alçak terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu 12 kahraman askerimiz şehit oldu.

Tüm Türkiye derin bir yasa boğulurken, PKK'nın siyasi uzantısı HDP/DEM'e ve CHP yeni bir skandala daha imza attı.



TBMM Genel Kurulunda Irak'ın kuzeyinde 12 askerin şehit olduğu terör saldırılarına yönelik "ortak bildiri" yayımlanması gündeme geldi.



AK PARTİ VE MHP BİLDİRiYE DESTEK VERDİ
AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Meclisin çalıştığı sırada ortak bildiri yayımlanmasının, terörle mücadelenin altının çizilmesinin doğru olacağını belirtti.

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül iseTBMM'de yansıyacak böyle bir iradeye her zaman katkı sağladıklarını ve sağlayacaklarını dile getirdi.



CHP VE ORTAĞI HDPKK/DEM KARŞI ÇIKTI
Her fırsatta HPKK ile aynı masaya oturan ve şimdi de yerel seçimler için aynı yolda yürüyen CHP'nin riyakalığı bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Kandil'in siyasi uzantısı HPKK/DEM ve CHP skandal bir karara imza atarak, şehitlerimiz için yayımlanacak olan ortak bildiriye karşı çıktı.



PKK'YI AKLADI HÜKÜMETİ HEDEF ALDI
CHP ve HDP'nin imza attığı skandal karara tepkiler yağmaya devam ederken, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan fondaş Halk TV'de küstah sözlere imza attı.

PKK ve siyasi uzantınsını savunanarak, terörü hükümetin hortlattığını dile getiren CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, "Hortlayan terörü bugün 24 saat içinde 12 şehidimizin geldiği hale getirenlerle hızalanmayacağız. Tekrar altını çiziyorum bizi trolleriyle, bizi havuz medyalarıyla, besleme İletişim başkanlıklarıyla tehdit ediyorlar. Biz bu tehdide pabuç bırakmayız" diyerek HDPKK ile CHP'nin aldığı skandal ortak bildiri kararını savundu.



ŞEHİTLERİMİZ ÜZERİNDEN HÜKÜMETİ HEDEF ALDI
Bunula yetinmeyen CHP'li Akdoğan küstah sözlerini sürdürerek, "Buradaki temel mesele şu seçim dönemi geliyor, ne zaman seçim zamanı yaklaşsa, ne zaman iktidar sıkışsa şehit haberleri bir bir kerpiç evlere, sıvalı evlere, boyasız evlere düşüyor" ifadeleriyle şehitlerimiz üzerinden hükümeti hedef aldı.

İSMAİL HAKKI PEKİN'DEN NET MESAJ: HUDUDU KORUMAK ZORUNDAYIZ!
Aynı yayında bir skandala da CHP'li Emekli Amiral Türker Ertürk ie Can Kakışım imza attı.

Ertürk ile Kakışım, Irak'ın kuzeyindeki askeri üslerin boşaltılması gerektiğini söyledi. Bu skandal açıklamalara Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin'den tepki geldi.

Kuzey Irak'ta süren operasyonların gerekliliğine vurgu yapan Pekin, "370 km genişliğindeki bir hudut bölgesinde 2 yıl görev yaptım burayı terk edemezsiniz burası bizim hududumuz. Hududu korumak zorundayız. Bunu böyle söylüyorsunuz ama o zaman evinizde rahat oturamazsınız. Biz orduyu böyle yetiştiriyoruz. Sorun olduğunda sayın amiralim gemi çıkartmayacak mı? Kaç tane üssü çekelim geriye?" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN