Başkan Erdoğan Borsa İstanbul’un 150. yılının ilk gongunu çaldı ve önemli açıklamalar yaptı

Başkan Recep Erdoğan, Borsa İstanbul’un 150. yılının ilk gongunu çaldı ve önemli açıklamalar yaptı: 255 milyar dolardan fazla uluslararası yatırım çekmiş bir ülke olarak, yeni yatırımlar daha da artacak.”

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Başkan Erdoğan Borsa İstanbul’un 150. yılının ilk gongunu çaldı ve önemli açıklamalar yaptı

Borsa İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle 150. yılının ilk gongu çaldı. Burada geçmişte yaşanan manipülasyonlara dikkat çeken Cumhurbaşkanı, 'battık bittik' senaryolarıyla yatırımcıların korkutulmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Başkan Erdoğan Borsa İstanbul’un 150. yılının ilk gongunu çaldı ve önemli açıklamalar yaptı-2

Erdoğan, "255 milyar dolardan fazla uluslararası yatırım çekmiş bir ülke olarak sermaye piyasalarımızın daha fazla derine inmesine ve tabana yayılmasına olanak sağlayacağız. Enflasyondaki artışın kontrol altına alınmasıyla birlikte ülkemize yönelik yatırımların daha da artacağına inanıyoruz. Borsamızın derinliği artacak ve yatırımcılarımız finansman kaynaklarına daha da rahat erişebilecektir. Çığır açan projelerle Borsa İstanbul'un Türkiye Yüzyılı'na omuz verdiğini görmekten gurur duyuyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Başkan Erdoğan Borsa İstanbul’un 150. yılının ilk gongunu çaldı ve önemli açıklamalar yaptı-4Başkan Erdoğan Borsa İstanbul’un 150. yılının ilk gongunu çaldı ve önemli açıklamalar yaptı-5Başkan Erdoğan Borsa İstanbul’un 150. yılının ilk gongunu çaldı ve önemli açıklamalar yaptı-6
Takvim Kaynak TercihleriTakvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler