AK Parti'nin yerel seçim sloganı belli oldu! Kampanya süreci 3 aşamada yürütülecek

Yerel seçimler için aylar öncesinden hazırlıklara başlayan AK Parti'de, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti, 31 Mart öncesi kampanya sürecinin çerçevesini belirledi. 'Gerçek Belediyecilik' sloganıyla başlatılan kampanya süreci "Kabul, Kanaat, Karar" doğrultusunda üç aşamada yürütülecek. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 20 Aralık 2023, 08:03 Güncelleme 21 Aralık 2023, 12:34
AK Parti’nin yerel seçim sloganı belli oldu! Kampanya süreci 3 aşamada yürütülecek

İÇİNDEKİLER

Yerel seçimler için aylar öncesinden hazırlıklara başlayan AK Parti'de, çalışmalar aralıksız devam ediyor.

31 Mart öncesi kampanya sürecinin çerçevesini belirleyen AK Parti 'Gerçek Belediyecilik' sloganıyla bir kampanya başlatmaya hazırlanıyor. Kampanyanın detayları ise şu şekilde;


AK Parti'nin belediye başkan adayları 27 Aralık'tan itibaren açıklanmaya başlanacak.

Aday tanıtım toplantısı, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın bundan 30 yıl önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladığı 15 Ocak 1994 tarihine ithafen 15 Ocak'ta yapılacak.

3 AŞAMADA YÜRÜTÜLECEK
Sabah'ta yer alan habere göre; seçim beyannamesi de ilk kez bu tarihte açıklanacak. Kampanya süreci "Kabul, Kanaat, Karar" doğrultusunda üç aşamada yürütülecek.

Kabul aşamasında yönetimi muhalefette olan yerlerde 2019 seçimlerinde söz verilen, ancak yapılmayan vaatler anlatılacak.

Kanaat sürecinde, "gerçek belediyecilik" teması işlenecek.

Başkan Erdoğan, AK Parti belediyeciliğinin tüm yurtta vatandaşlara sunulmasını istiyor.

AK Parti teşkilatı yeni yılla birlikte seçim çalışmalarına hız verecek. 2019 seçimlerinin ardından muhalefetin algı belediyeciliğiyle vatandaşlara sunulmayan belediyecilik hizmetleri anlatılacak.

Kadın ve gençlik kolları başta olmak üzere vatandaşın gönlüne girmek için vekillerden genel başkan yardımcılarına kadar topyekûn bir çalışma yürütülecek. Bu arada AK Parti ve MHP'nin aday belirleme komisyonu önceki gün son toplantısını gerçekleştirdi. Listelere son şeklini vermesi için Başkan Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bu hafta bir araya gelmesi bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN