Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı! Evinden çıkanlar hayrete düşürdü:Otomatik silah, tabanca ve...

Son dakika haberleri... Katıldığı bir programda "Dilan Polat'ın hayatı rol model oldu, ben de bu işe girdim" diyen Ece Ronay'ın cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Sosyal medyanın tanınan isimlerinden ve güzellik merkezi sahibi olan Ece Ronay, eski eşinin iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Aralık 2023, 14:05 Güncelleme 15 Aralık 2023, 15:13
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı! Evinden çıkanlar hayrete düşürdü:Otomatik silah, tabanca ve...

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberleri... Katıldığı bir programda "Dilan Polat'ın hayatı rol model oldu, ben de bu işe girdim" diyen Ece Ronay ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yaptı.

28 Kasım 2023 günü Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in Pendik'te bulunan güzellik salonu motosikletli kasklı kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

2022 yılında 2.5 aylık hamile iken Mehmet Bilir ile nikah masasına oturan Ece Ronay, geçtiğimiz Mayıs ayında Gebze 1'inci Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada boşandıklarını açıklamıştı. Çiftin çocukları Miran'ın velayeti ise anne Ece Ronay'da kalmıştı.

İDDİALARI REDDETMİŞTİ
Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir yaklaşık 3 hafta önce İstanbul Kurtköy'deki iş yerinin kurşunlandığını açıklamıştı. Bunun üzerine hedef gösterilen Ronay, hakkında çıkan iddiaları reddetmişti.

EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Pendik'teki bir güzellik salonu ile Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir galeriye motosikletli şüphelilerin ateş açmasına ilişkin çalışma başlattı.

EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ
Saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyen ekipler, düzenledikleri eş zamanlı operasyonla 6 zanlıyı gözaltına aldı.

Gözaltına alınanlar arasında bulunan sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın eski eşinin iş yerinin kurşunlanması olayını azmettirdiği öne sürüldü.

Şüphelilerin adreslerde yapılan aramalarda ise otomatik silah, tabanca, 58 mermi ve hassas terazi ele geçirildi.



Gözaltına alınan 6 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan Ece Ronay ve beraberindeki 5 kişinin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 'Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Yönetmek veya Üye Olmak', 'Tehdit', 'Kasten Yaralama', '6136 Sayılı Kanuna Muhalefet', 'Mala Zarar Verme', 'Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması' suçlarından gözaltına alındığı öğrenildi

DOSYADA YOK YOK
Ronay'ın GBT kaydına göre 2014, 2015 ve 2016 yıllarında üç kez evden kaçtı ve ailesinin karakola 'Kayıp Şahıs' başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Ronay'ın ayrıca 2018'de İzmir'de alkollü araç kullanmaktan, 2019'da Gebze'de dolandırıcılıktan, 2020'de İstanbul'da kasten yaralamadan; Gaziantep'te Türk Milleti'ni, Cumhuriyeti, devletin kurum ve kuruluşlarını aşağılamaktan, 2023'te Kocaeli'de yaralama, tehdit, hakaret, mala zarardan ve İstanbul'da eski eşini tehdit, darp, mala zarar ve genel güvenliği kasten tehlikeye sokmaktan suç kaydığı bulunduğu iddia edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN