Proto'gol'! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolü paylaştı

Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolü yayınladı. Hem CHP’yi, hem İYİ Parti’yi suçladı. Özdağ, "Halkın nabzını tutamayan, tarihin ve ülke jeopolitiğinin dayattığı gerçeklikleri analiz kabiliyeti ve vizyonu olmayan kadrolar, Türkiye'nin ağır sorunlarını çözemezler" ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2023 Güncelleme 24 Kasım 2023, 07:02
Proto’gol’! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolü paylaştı

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tura kalmasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kamuoyuna açık bir protokol imzaladı.


Ancak daha sonra gizli bir protokol daha olduğu anlaşıldı. Kılıçdaroğlu, "Detayları açıklamam ahlaki olmaz" ifadesini kullandı. Aylar sonra, Özdağ, o çok tartışılan 4 maddelik protokolü paylaştı. "Bu protokolü eleştiren 6'lı masa birleşenlerine ve CHP'deki karşı çıkanlara cevap veriyorum.İlk turda seçim kaybettiren İYİ Parti dahil 5 partiye 41 milletvekilliği, 5 Cumhurbaşkanı yardımcılığı ve bakanlıklar verileceği taahhütlerini unutmuş görünenler, Zafer Partisi'ne 3 bakanlık verilmesini ağır şekilde eleştirmişlerdir.

Halkın nabzını tutamayan, tarihin ve ülke jeopolitiğinin dayattığı gerçeklikleri analiz kabiliyeti ve vizyonu olmayan kadrolar, Türkiye'nin ağır sorunlarını çözemezler" ifadesini kullandı. Özdağ'ın bu açıklamalarına, ne CHP, ne Kılıçdaroğlu ne de İyi Parti'den şimdilik bir ses çıkmadı...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN