MSB: Şehidimizin kanını yerde bırakmayan kahraman Mehmetçik, bölgede 5 teröristi daha etkisiz hale getirdi

MSB: Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’yi şehit eden PKK’lı teröristlere yönelik operasyonlarımız güçlü şekilde sürüyor. Şehidimizin kanını yerde bırakmayan Kahraman Mehmetçik, bölgede 5 teröristi daha etkisiz hâle getirdi. Böylece etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 10’a yükseldi. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Giriş Tarihi 20 Kasım 2023, 20:18 Güncelleme 22 Kasım 2023, 07:33
MSB: Şehidimizin kanını yerde bırakmayan kahraman Mehmetçik, bölgede 5 teröristi daha etkisiz hale getirdi

İÇİNDEKİLER

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Piyade Üsteğmen Abdullah Köse'yi şehit eden PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 5 teröristin daha etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Böylelikle bölgede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 10'a yükseldi. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Abdullah Köse'yi şehit eden PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlarımız güçlü şekilde sürüyor.

Şehidimizin kanını yerde bırakmayan Kahraman Mehmetçik, bölgede 5 teröristi daha etkisiz hâle getirdi. Böylece etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 10'a yükseldi. Şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde, PKK'lı teröristler ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Abdullah Köse'nin (32) acı haberi Ankara'daki ailesine ulaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristler ile girilen çatışmada Piyade Üsteğmen Abdullah Köse'nin şehit olduğunu açıkladı. Şehidin acı haberi, Keçiören ilçesine bağlı Bağlum semtinde yaşayan eşi Büşra Köse'ye ve aynı ilçede oturan babası Necati ve annesi Necla Köse'ye yetkililer tarafından ulaştırıldı. Şehidin Bağlum'da bulunan evinin önüne taziye çadırı kuruldu. Şehidin birliğinden arkadaşları ve akrabaları Köse ailesine başsağlığı diledi.

3 AY ÖNCE BABA OLDU
Şehidin evinin bulunduğu caddeye Türk bayrakları asılırken, Köse'nin 3 aylık Ela Lidya adında bir bebeği olduğu öğrenildi.

Şehidin cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Bağlum Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN