Özgür Özel'in Manisa programında olay! CHP'li Besim Dutlulu Fatma Celepçi'yi sahneden kovdu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı seçilen Özgür Özel'in ilk ziyareti kapsamında gittiği Manisa'daki program olaylı geçti. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu CHP Akhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Celepçi ve Özgür Özel’e çiçek vermek için sahneye çıkan kadın bir kadını sahneden kovdu. Daha sonra Dutlulu ile Çelepçi arasında tartışma yaşandı.

Giriş Tarihi 10 Kasım 2023, 16:52 Güncelleme 10 Kasım 2023, 17:13
Özgür Özel’in Manisa programında olay! CHP’li Besim Dutlulu Fatma Celepçi’yi sahneden kovdu

İÇİNDEKİLER

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından CHP Genel Başkanlığı koltuğuna Özgür Özel oturdu. Özel ilk ziyaretini Manisa'ya yaptı.

MANİSA ZİYARETİNDE OLAY
Özel'in Manisa ziyaretinde olay çıktı.

Parti binası önünde kurulan sahneye çıkarak CHP Akhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Celepçi ve Özgür Özel'e çiçek vermekisteyen bir kadın Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu tarafından kovuldu.

Daha sonra Dutlu ile Çelepçi arasında tartışma yaşandı. Bir hayli sinirlendiği gözlenen Dutlulu'yu, başka bir partilinin sakinleştirmeye çalıştı.


Fotoğrafta: Besim Dutlulu

AK PARTİ'DEN TEPKİ
Celepçi'ye yapılan harekete Akhisar AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba Bacak tepki gösterdi.

Bacak yaptığı açıklamada "CHP Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun partisinin Akhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Sn. Fatma Celepçi 'ye yaptığı sakil davranışı kınıyorum.Akhisar Belediye Başkanı Dutlulu'yu muhatabından ve tüm kadınlardan özür dilemeye davet ediyorum. Dün kadının hak ve özgürlüklerine açıktan muhalefet edenler bugün bir başka skandal ile karşımıza çıkmaktadır. Kadınlar bunu hakketmiyor. Akhisarlılar bu şekilde gündeme gelmeyi hak etmiyor. Besim Dutlulu Akhisarlıların yüzünü yere eğmiştir. Bu tutum ne kadar gizlenmek istense de karanlıktır.ve izaha muhtaçtır. Aziz milletimiz ve kıymetli Akhisarlılar mızrağın çuvala sığmadığının farkındadır. Bu çirkin hadiseler bir anlamda da bizlere uyarı niteliği taşımaktadır. Yaşanan bu üzüntü verici hadise vesilesiyle, Türkiye'nin en büyük kadın teşkilatı olan AK Parti Kadın Kolları ailesinin bir üyesi olarak hemcinsim Sn. Fatma Celepçi'ye üzüntülerimi ifade ediyorum. Kadın dayanışması çerçevesinde bu konuda kendisinin yanında olduğumu önemle belirtmek istiyorum" ifadelerini kaydetti.

ÇELEBİ'DEN AÇIKLAMA MOBİNG YAPILIYOR
Fatma Çelepçi çok üzgün olduğunu belirterek, "Bu olmamalıydı. Gece gündüz, köy köy partim için çalışıyorum. Bu partiye çok sayıda insan kazandırdım. Ben Cumhuriyet kadınıyım ve hem Cumhuriyet'e hem Atatürk'e hem de partime vefa borcum var. Kimseye bu güne kadar minnet etmedim" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi." ifadelerini kullandı.


Fotoğrafta: Fatma Çelepçi

"4 yıl birlikte çalıştığım ilçe başkanımı desteklediğim için bana mobbing uygulamaya başladılar." diyen Çelepçi "Belediye Başkanı, İlçe Başkanı… Hiç kimse beni aramadı. Ama AK Partili insanlar bile aradı. Ben Ecevit, Karayalçın dönemlerinden beri bu partideyim. Seçim öncesi bu olay kötü oldu. Yapmasaydı çok iyi olacaktı" dedi.