İsrail'in Gazze'deki soykırımına karşı İstanbul'da Büyük Filistin mitingi! Başkan Erdoğan ve Cumhur İttifakı liderleri katılacak! Saat belli oldu

Gazze'de İsrail eliyle işlenen yüzyılın soykırımı karşısında ABD ve Batı şeytanın avukatlığına soyunurken Türkiye, her platformda 7'den 70'e hakkı haykırıyor, mazlumun yanında saf tutuyor. Ankara'nın akan kanın durması için diplomatik girişimleri devam ederken; Gazzeli çocukların sesini tüm dünyaya daha duyurabilmek için İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi yapacak. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenleyeceği mitinge Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı liderleri de katılım sağlayacak. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe “İnsanlığın ölmediğini göstermek için en az 1 milyon İstanbullu olarak Atatürk Havalimanı’nda Cumartesi günü saat 15.00’da buluşacağız” dedi.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2023, 13:42 Güncelleme 24 Ekim 2023, 13:59
İsrail’in Gazze’deki soykırımına karşı İstanbul’da Büyük Filistin mitingi! Başkan Erdoğan ve Cumhur İttifakı liderleri katılacak! Saat belli oldu

İÇİNDEKİLER

Soykırımcı İsrail, ABD ve Batı'nın kesintisiz desteğiyle Gazze'de Müslümanlara yönelik sistematik bir katliam süreci yürütüyor.

Sivilleri ve yerleşim yerlerini günlerdir aralıksız fosfor bombalarıyla vuran gözü dönmüş Tel Aviv, Gazze'de bulunan hastanelere bile saldırdı. El Ehli Baptist Hastanesi'ni hedef alan kalleş saldırıda aralarında çocuk ve kadınlarında bulunduğu 500 Filistinli şehit düştü.


İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Şifa Hastanesi ve Kudüs Hastanesi çevresini de sıklıkla vuruyor.

1873'Ü ÇOCUK 4700 ŞEHİT
Gazze Şeridi'nde şu ana kadar 1873'ü çocuk, 1023'ü kadın olmak üzere 4 bin 700'e yakın Filistinli şehadet şerbeti içti. 14 bin 245 kişi de yaralandı.
Gazze'deki yüzyılın soykırımı karşısında ABD ve Batı şeytanın avukatlığına soyunurken Türkiye, barışçıl bir çözüm için devreye girdi.



TÜRKİYE BARIŞÇIL ÇÖZÜM İÇİN DEVREDE
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, çok sayıda devlet lideriyle görüşme gerçekleştirdi. Tek çözümün başkenti Kudüs olan bağımsız bir Filistin devleti olduğunu vurguladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da mevkidaşlarıyla 'Gazze' gündemli temaslar kurdu. Ankara, Filistin ve İsrail taraflarına 'garantörlük' önerisi de sundu.

AK PARTİ'DEN İSTANBUL'DA BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ
Türkiye'nin Filistin'deki katliamı durdurmak amacıyla çok boyutlu diplomatik girişimleri devam ederken, Gazzeli çocukların seslerini tüm dünyaya daha gür bir şekilde duyurabilmek için İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi yapacak.



BAŞKAN ERDOĞAN VE CUMHUR LİDERLERİ KATILACAK
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından, 28 Ekim Cumartesi günü, İsrail soykırım ve vahşetine dikkat çekmek, Özgür Filistin davasına destek olmak amacıyla gerçekleştirilecek büyük mitinge Başkan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenecek olan Büyük Filistin Mitingi'ne MHP lideri Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın da katılım sağlaması bekleniyor.


AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İl Başkanlığı'nda 28 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olan "Büyük Filistin Mitingi" ile ilgili konuştu. İnsanların sesini yükseltebildiği kadar yükselterek bu saldırıların bir an evvel durdurulması için elinden geleni yapması gerektiğini söyleyen Kabaktepe, "21. yüzyıla girdiğimiz bu günlerde sadece bulunduğumuz yüzyılın değil insanlık tarihinin en büyük, insanın en güçlü bombaların altında yaşamak zorunda bırakıldığını, hayatlarına son verildiğini hep beraber şahit oluyoruz. Öldürülen 5 binin üzerinde insanın 2 bin 500'ünün çocuk olduğunu, bin 500'üne yakının kadın olduğunu öğrenince insanların sesini yükseltebildiği kadar yükselterek bu saldırıların bir an evvel durdurulması için elinden geleni yapması gerektiği duygusu harekete geçiyor" dedi.



"İSTANBUL'DAKİ KARDEŞLERİMİZİN DUR DİYECEĞİ, SESLERİNİ GÜR ÇIKARACAKLARI BİR PROGRAM DÜZENLENECEK"
Programa bütün İstanbulluları davet eden Kabaktepe, "Dünyada buna dönük çabaları görüyoruz. İstanbul'umuzda da bu saldırıların başladığı günden itibaren vatandaşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz tepkilerini ortaya koyuyorlar. Yine bu anlamda Cumartesi günü İstanbul'umuzda Atatürk Havalimanı Bahçesi'nde saat 15.00'da bu saldırıya karşı milletimizin, İstanbul'daki kardeşlerimizin dur diyeceği, seslerini gür çıkaracakları bir program düzenlenecek. Oraya da tüm İstanbullu hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Çünkü her birimiz hakikaten bu saldırının durdurulması noktasında gerekli çağrıyı yapabilmek için demokratik haklarımızı sonuna kadar kullanmak zorundayız. Öldürülen gazetecilerin, yardım kuruluş elemanlarının, doktorların, kadınların ve çocukların artık insanın vicdanını sızlattığını söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.



"EN AZ 1 MİLYON İSTANBULLU OLARAK ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BULUŞACAĞIZ"
En az 1 milyon İstanbullunun Atatürk Havalimanı'nda buluşacağını belirten Kabaktepe, "Bir an evvel bu saldırıların durdurulması, küresel anlamda gücü ve etkisi olan ülkelerin bu saldırıyı, bu savaşı, bu vahşeti körükleyecek pozisyonda değil. Bu ateşi dindirecek bir an evvel ateşkes sağlanması noktasında adım atmasına dönük çok güçlü bir ses ve çağrı olacaktır. Onun için bütün İstanbullu hemşehrilerimizi tarihin önünde doğru şahitlik yaptığımızı göstermek için 2 bin 500 üzerinde ölen çocuğumuza yeni çocukların eklenmemesi için, insanlığın ölmediğini göstermek için en az 1 milyon İstanbullu olarak Atatürk Havalimanı'nda Cumartesi günü saat 15.00'da buluşacağız" diye konuştu

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN