Siyonist Haham Yaron Reuven'den skandal sözler: Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor

Gazze'de elektiriği suyu ve gıdayı kesen İşgalci İsrail çocukların üzerine bomba yağdırıyor. 2 binden fazla çocuk İsrail tarafından katledilirken Siyonist Haham Yaron Reuven skandal ifadeler kullandı. Siyonist emellerle Filistin topraklarına çöken İsrail'İn gözünün ne kadar döndüğünü adeta itiraf eden İsrailli Haham Yaron Reuven, "Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor. Kutsal kitabımız savaş zamanında kimseyi sağ bırakmamamızı emrediyor. Merhamet yok." dedi.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2023, 14:50 Güncelleme 23 Ekim 2023, 15:08
Siyonist Haham Yaron Reuven’den skandal sözler: Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor

İÇİNDEKİLER

Hamas'ın düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonunun ardından işgal altındaki Gazze'ye saldırılarının dozunu artıran İşgalci İsrail Filistin'de soykırım yapıyor!

Gazze'de elektiriği suyu ve gıdayı kesen İşgalci İsrail fosfor bombası kullanarak savaş suçu işledi.

CAMİLER HASTANELER VURULDU
Camileri, okullları hastaneleri hedef alan siyonistler çocukları katletti.

2 BİNDEN FAZLA ÇOCUK ÖLDÜRÜLDÜ!
Filistin Sağlık Bakanlığı, hayatını kaybeden sivillerin sayısının 5 bin 87'ye yükseldiğini, yaralı sayısının ise 15 bin 273'e ulaştığını belirtti. Bakanlık, hayatını kaybedenlerin 2 bin 55'inin çocuk, 1119'unun kadın, 217'sinin ise yaşlı olduğunu duyurdu.

ABD VE BATI İŞGALCİ İSRAİL'E DESTEK VERİYOR!
İşgalci İsrail'e en güçlü destek ABD'den geldi.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken "Bir Yahudi olarak buradayım" ifadeleriyle Netanyahu'nun sırtını sıvazlarken ABD Başkanı Biden da Gazze'de vurulan hastaneyi İsrail'in vurmadığını iddia ederek "Desteğimiz devam edecek" dedi.

SİYONİST HAHAM YARON REUVEN'DEN SKANDAL SÖZLER
Siyonist emellerle Filistin topraklarına çöken İsrail'İn gözünün ne kadar döndüğünü İsrailli Haham Yaron Reuven skandal sözleriyle bir kez daha ortaya koydu.

"TANRI ÇOCUKLARI ÖLDÜRMEMİZİ EMREDİYOR"
Rabbi Yaron Reuven, tanrının kendilerine çocukları öldürmelerini emrettiğini iddia ederek çocuklara merhamet etmeyeceklerini söyledi.

Siyonist Haham Reuven şu skandal sözleri söyledi:

"Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor. Kutsal kitabımız savaş zamanında kimseyi sağ bırakmamamızı emrediyor. Merhamet yok. Bir çocuğa bile merhamet edemezsiniz. Merhamet ederseniz o çocuğun büyüdüğü zaman öldüreceği kurbana karşı gaddarlık etmiş olursunuz. Çünkü o çocuğunun büyüyeceği ideoloji babasının ideolojisinden daha kötüdür.

Tevrat'ın 25inci bölümün 19uncu ayetinde erkeklerin kadınların ve çocukların yaşama hakkı yoktur der. Tanrı çocukların da öldürülmesini emrediyor."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN