Soykırımın sözcüsü! Eli kanlı Netanyahu'nun sağ kolu önce hastane katliamıyla övündü sonra apar topar silip suçu Hamas'a attı

Katil İsrail masum insanları katletmeye devam ediyor. Çoluk çocuk demeden her türlü savaş suçunu işleyen İsrail, son olarak sivillerin bulunduğu hastanyi bombaladı ve yüzlerce kişiyi şehit etti. Eli kanlı İsrail Başbakanı Netanyahu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda suçu Hamas'a yıkmaya çalıştı. Eli kanlı Netanyahu'nın mide bulandıran girişimi ise kendi sağ kolu tarafından patlatıldı. Netanyahu'nun sağ kolunu Hananya Naftali saldırının gerçekleşmesinden sonra sosyal medya hesabından hastane saldırısınıgururla övündüğü görüldü. Daha sonra ise yapılan soykırım paylaşımını silerek suçu Hamas’a yıkmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 17 Ekim 2023, 23:38 Güncelleme 18 Ekim 2023, 09:39
Soykırımın sözcüsü! Eli kanlı Netanyahu’nun sağ kolu önce hastane katliamıyla övündü sonra apar topar silip suçu Hamas’a attı

İÇİNDEKİLER

Katil İsrail masum insanları canice katletmeye devam ediyor. Çoluk çocuk demeden her türlü savaş suçunu işleyen İsrail, son olarak kan donduran bir vahşete imza attı.



SİVİLLERİN OLDUĞU HASTANEYİ BOMBALADI
Soykırımcı İsrail bu sefer de masumların bulunduğu hastaneyi hedef aldı. Saldırı sonucu çocuk ve kadınların da bulunduğu yüzlerce kişi şehit oldu.



SUÇU HAMAS'A ATMAYA ÇALIŞTILAR
İşgalci İsrail yaptığı katliamı Hamas'ın üstüne yıkmaya çalıştı. Eli kanlı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İsrail ordusunun analizlerine göre teröristlerin roketleri ateşlediği yer ve zaman ile hastanenin vurulması arasında paralellik var. Bize gelen birçok istihbarata göre Gazze'deki hastanenin vurulmasından Hamas sorumludur" ifadelerini kullandı.



SOYKIRIMLA ÖVÜNDÜ
Hananya Naftali saldırının gerçekleşmesinden sonra sosyal medya hesabından gururla övündüğü görüldü.



Daha sonra ise yapılan soykırım paylaşımını silerek suçu Hamas'a yıkmaya çalıştığı ortaya çıktı.



SUÇU İSLAMİ CİHAD'A YIKTI
Paylaşımını silen Naftali ardından, "İslami Cihad Gazze'de bir hastaneyi bombaladı. İsrail'e bir roket yağmuru yağdırdı ve bunlardan biri yanlış ateşlendi ve bir hastaneyi vurarak yüzlerce kişiyi öldürdü" paylaşımı yaptı.

İsrailli the Jerusalem Post gazetesi ise hastane saldırısının ardından "İslami Cihat Gazze hastanesini yanlış ateşledi, yüzlerce kişi öldü" başlıklı bir haber yayımladı ve işgalci İsrail'in saldırısını Filistin İslami Cihad Hareketi'nin üzerine attı. Jerusalem Post'un haberinde, ayrıca şu skandal ifadeler yer aldı:

Gazze Şeridi'ndeki gruplar tarafından atılan roketler çoğu zaman yetersiz kalıyor; geçmişteki benzer olaylarda Filistinliler öldürülmüştü.

İŞGALCİ BEN GVİR'DEN SKANDAL PAYLAŞIM

İşgalci İsrail'in yüzlerce Filistinli sivilin tedavi gördüğü hastaneyi bombalamasının ardından İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir ise "Hamas elindeki rehineleri serbest bırakmadığı sürece Gazze'ye girmesi gereken tek şey bir gram insani yardım değil, Hava Kuvvetlerinden yüzlerce ton patlayıcıdır." Şeklinde skandal bir paylaşım yaptı.



İLETİŞİM BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı konu ile ilgili paylaşım yaptı.

Yapılan açıklamada "İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun eski dijital medya sorumlusu Hananya Naftali, Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalanmasının hemen ardından, "İsrail Hava Kuvvetlerinin, Gazze'de hastane vurduğunu" duyuran bir paylaşım yapmıştır.

Kısa süre sonra paylaşımı silen Naftali'nin, "Hastaneyi vuran füzenin, Gazze'den ateşlendiğini" iddia eden paylaşımlar yaparak dünya kamuoyunu manipüle etmeye çalıştığı tespit edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.



ABD'Lİ İSİM DE GERÇEĞİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ
Öte yandan ABD'li Jackson Hinkle de sosyal medya hesabından vahşeti İsrail'in yaptını gözler önüne serdi. Hananya Naftali paylaşımını silmesi üzerine, "Bu hafta başında Netanyahu tarafından atanan İsrail'in "Dijital Sözcüsü"nün, şimdi Silinmiş olan bu gönderide İsrail'in Gazze Baptist Hastanesini bombaladığını kabul ettiğinden sonra hala bir işi var mı acaba? Yorum yapmak ister misiniz? Hananya Naftali" dedi.



"ÜLKENİZİN TWİTTER HESABI KANITI SİLİYOR"
Hinkle bir diğer paylaşımında İsrail'in X hesabından da paylaşımın sildiğini belirterek, "Belki deİsrail sahtekarlık kanıtlarını yayınlamadan önce gerçeklerini kontrol etmeli! Ülkenizin Twitter hesabı, Hamas'ın hastaneyi vurduğuna dair iddia edilen "kanıtı" siliyor." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN