Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefet yine şaşırtmadı! PKK'nın kökünü kazıyan yiğitlerimiz için tek bir destek mesajı yayınlamadılar

Ankara'da gerçekeleşen kalleş saldırı sonrası Türkiye düğmeye bastı. Terörün ve kökünü kazımak için yapılan operasyonda birçok kritik nokta yerle yeksan edildi. Tüm bu nokta operasyonlar yapılırken, seçim dönemi HDPKK ile ortalık yapan Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefet ise adeta sessizliğe gömüldü.

Giriş Tarihi 06 Ekim 2023, 02:04 Güncelleme 06 Ekim 2023, 18:46
Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefet yine şaşırtmadı! PKK’nın kökünü kazıyan yiğitlerimiz için tek bir destek mesajı yayınlamadılar

İÇİNDEKİLER

1 Ekim'de Ankara'da yaşanan hain terör saldırısının ardından Türkiye, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde terör hedeflerini vurmaya devam ediyor.



SİHA'LAR TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'NIN ELEKTRİK SANTRALİNİ VURDU
Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait SİHA'lar Suriye'nin Kamışlı kentinde PKK/YPG'ye ait olduğu iddia edilen elektrik santralini bombaladı. Kentten çıkan dumanlar Mardin'in Nusaybin ilçesinden görüntülendi.



MİT'TEN SURİYE'DE OPERASYON
Ardından Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) Suriye'de düzenlediği operasyonda PKK/YPG'ye ait silah ve mühimmat depoları ile saldırı ve sabotaj birimlerinin yer aldığı binalar vuruldu. Başarılı operasyonda 20'den fazla hedef imha edildi.



SURİYE'NİN KUZEYİNDE 30 HEDEF İMHA EDİLDİ
Son olarak ise Suriye'nin kuzeyinde Tel Rıfat, Cizire ve Derik bölgelerindeki terörist hedeflerine hava harekatı icra edildi, sorumlu teröristlerin de içinde bulunduğu 30 hedef imha edildi.



KEMAL KILIÇDAROĞUL VE MUHALEFET SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ
Seçim zamanı PKK'nın siyasi uzantısı HDPKK ile ittifak ortaklığı yapan Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefetin sessizliği dikkatlerden kaçmadı.



Operasyonların başladığı dakikadan itibaren Türk Silahlı Kuvvetlerine destek açıklamasında bulunmayan Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefet büyük tepki topladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN