HDP'li Sezai Temelli'den alçak sözler: PKK'yı vurmayın diye ağlıyor!

Terör örgütü PKK'nın Ankara'daki hain saldırı girişimi sonrası Türkiye önce TSK'nın Irak'ın kuzeyine yönelik gerçekleştirdiği hava harekatları ile daha sonra ise MİT'in Suriye'deki nokta operasyonları ile örgüte ağır darbe indirdi. TSK'nın gerçekleştirdiği operasyonlardan HDP rahatsız oldu. Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'li Sezai Temelli, PKK'nın saldırısı yerine Türkiye'nin meşru operasyonlarını kınayarak skandal açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 06 Ekim 2023, 00:36 Güncelleme 06 Ekim 2023, 00:53
HDP’li Sezai Temelli’den alçak sözler: PKK’yı vurmayın diye ağlıyor!

İÇİNDEKİLER

Türkiye terör örgütü PKK/YPG'ye nefes aldırmıyor. Ankara'daki PKK'nın alçak saldırı girişimi sonrası teyakkuz haline geçildi.

Milli Savunma Bakanlığı, (MSB) Suriye'nin kuzeyine yeni hava harekatı gerçekleştirildiğini bildirdi. Harekatta 30 terör hedefi imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı Irak ve Suriye'deki PKK/YPG'ye ait tüm tesislerin 'meşru hedef' olarak kabul edileceğini ilan etti.

Peş peşe gelen açıklamaların ardından TSK Irak'ın kuzeyine yönelik gerçekleştirdiği 3 hava harekatı ile hem çok sayıda teröristi etkisiz hale getirdi hem de terör örgütüne ait kritik tesisleri imha etti.

HDPKK'LI TEMELLİ TÜRKİYE'Yİ KARALADI: PKK'YI AKLADI
Türkiye'nin meşru operasyonları ise yine HDPKK'yı rahatsız etti. HDPKK'lı Sezai Temelli terör örgütü PKK'nın kanalına katılarak provokasyona kalkıştı, yalanları sıraladı.

Sezai Temelli, TSK/MİT'in operasyonlarını 'saldırı' olarak niteledi. Temelli, operasyonların teröristlere değil de Kürt halkına yapıldığı iftirasına başvurdu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN