Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu'na salladı ittifakı bitirdi: Kola kutularının seçenek olarak sunulduğu dayatma siyasetini reddediyoruz

Ortaklar birbirlerini yiyor... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir kez daha CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Meral Akşener, "Kola kutularının seçenek olarak sunulduğu dayatma siyasetini reddediyoruz." dedi. Meral Akşener, "81 ilde kendi adaylarımızla aziz milletimizin huzuruna çıkacağız" diyerek ittifaka kapıları kapattı.

Giriş Tarihi 04 Ekim 2023, 11:17 Güncelleme 04 Ekim 2023, 18:05
Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu’na salladı ittifakı bitirdi: Kola kutularının seçenek olarak sunulduğu dayatma siyasetini reddediyoruz

İÇİNDEKİLER

Genel seçimlerden hezimetle çıkan 8'li koalisyonun ortakları birbirlerini yiyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçimlerin arından "Koltuğundan başka hiçbir şeyi düşünmeyenlerle uğraştık" diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'nu açık şekilde hedef alırken "81 ilde aday çıkaracağız" diyerek CHP ile ittifakın bittiğini ilan etti.

İZMİR'İ AÇIKLADI İSTANBUL VE ANKARA'YI SONA BIRAKTI
Önce İzmir adayını açıklayan Akşener, İstanbul ve Ankara'yı sona bırakarak pazarlık kapısını da açık bıraktı...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün yaptığı açıklamalar ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yine sert sözlerle yüklendi.

KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ: KOLA KUTULARIN SEÇENEK OLDUĞU SİYASETİ REDDEYİYORUZ
TBMM Grup toplantısında konuşan Akşener ittifak siyasetini reddetiklerini belirterek, "Kola kutularının seçenek olarak sunulduğu dayatma siyasetini reddediyoruz. Milletten değil pazarlıktan medet uman ittifak siyasetini reddediyoruz." dedi.

Akşener şunları söyledi:

"Herkesin, kendi iktidar sahasında, halinden gayet de memnun olduğu, statüko siyasetini reddediyoruz. Ceketlerin, kola kutularının, millete seçenek olarak sunulduğu, dayatma siyasetini reddediyoruz. Her türlü öfkeyi, kini, kutuplaşmayı besleyen, popülist siyaseti reddediyoruz."

"81 İLDE ADAYIMIZI ÇIKARACAĞIZ"
Yerel seçime tek gireceklerini tekrarlayan Meral Akşener, "Önümüzdeki seçimlerde 81 ilde kendi adaylarımızla aziz milletimizin huzuruna çıkacağız." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN