CHP’de ‘mega’ aymazlık! Kılıçdaroğlu’nun adayı Cemal Canpolat Kılıçdaroğlu’nu ‘Atatürk’ ilan etti: Ona saldırmak Mustafa Kemal’e saldırmaktır

14-28 Mayıs seçimlerinde kimi zaman Bozkurt Kemal, kimi zaman Mücahit Kemal, kimi zaman ise Hewal Kemal kılığına giren Kemal Kılıçdaroğlu bu sefer de Atatürk ilan edildi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP İstanbul İl Başkanı Adayı Cemal Canpolat katıldığı canlı yayında, “Kemal Kılıçdaroğlu'nun oturduğu koltuk Mustafa Kemal Atatürk'ün koltuğudur. Kılıçdaroğlu'na saldırmak, Mustafa Kemal'e saldırmaktır" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 02 Ekim 2023, 22:52 Güncelleme 02 Ekim 2023, 23:28
CHP’de ‘mega’ aymazlık! Kılıçdaroğlu’nun adayı Cemal Canpolat Kılıçdaroğlu’nu ‘Atatürk’ ilan etti: Ona saldırmak Mustafa Kemal’e saldırmaktır

İÇİNDEKİLER

14-28 Mayıs seçimlerinde seçilmek için her tuşa basan Kemal Kılıçdaroğlu, kirli ortaklıklar yapmış ve her kılığa bürünmüştü. Kimi zaman Bozkurt Kemal, Mücahit Kemal ve Hewal Kemal olmuştu.



YİNE AYNI AYMAZLIK
Kemal Kılıçdaroğlu şimdi de kendi partisindeki koltuğunu sağlama almak için aynı taktikleri sergilemeye devam ediyor.



KILIÇDAROĞLU'NU 'ATATÜRK' İLAN ETTİLER
Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP İstanbul İl Başkanı Adayı Cemal Canpolat katıldığı canlı yayında skandal bir aymazlığa imza attı.



Canpolat, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Mustafa Kemal Atatürk ilan etti.



"ONA SALDIRMAK MUSTAFA KEMAL'E SALDIRMAKTIR"
"Kemal Kılıçdaroğlu'nun oturduğu koltuk Mustafa Kemal Atatürk'ün koltuğudur" diyen Cemal Canpolat, "Kılıçdaroğlu'na saldırmak, Mustafa Kemal'e saldırmaktır" ifadelerini kullandı.



CHP YANDAŞINDAN SERT TEPKİ: NE ALAKASI VAR
Cemal Canpolat'ın bu sözleri CHP yandaşı Şaban Sevinç'i çileden çıkardı. Sevinç, "Ne alakası var Cemal Abi yapma gözünü seveyim. Öyle şey olur mu ya?" diyerek tepki gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN