CHP'li İBB'den giderayak yağma! İGDAŞ İstanbulluların en kıymetli arazilerini satışa çıkardı! AK Parti'den çok sert tepki

CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yeni bir skandal daha patlak verdi. Seçime giderayak adeta yağma gerçekleştiren İBB elindeki taşınmazları satışa çıkarmaya başladı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe satışa büyük tepki gösterdi. Kabaktepe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İGDAŞ, neyi ödeyemedi de İstanbulluların en kıymetli arazileri satışa çıkarılıyor?" dedi.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2023, 21:49 Güncelleme 29 Eylül 2023, 22:25
CHP’li İBB’den giderayak yağma! İGDAŞ İstanbulluların en kıymetli arazilerini satışa çıkardı! AK Parti’den çok sert tepki

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un başına geldiği 4,5 yıllık sürede her gün yeni bir rezilliğe imza atan CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yeni bir skandal daha patlak verdi. Seçime giderayak adeta yağma gerçekleştiren İBB elindeki taşınmazları satışa çıkarmaya başladı.



İGDAŞ İSTANBUL'U SATMAYA BAŞLADI
İstanbul'un en çok rağbet gören yerlerinden olan Üsküdar Bulgurlu'da bulunan 14 bin 258 metrekarelik arsa İBB iştiraklerinden İGDAŞ tarafından satışa konuldu. İGDAŞ, sosyal medya hesabı üzerinden de satışla ilgili duyuru yaparken; arsanın ticari ve konut imarlı olduğu duyuruldu.



İSTANBULLUNUN ARAZİLERİ PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR
Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin orada bulunan arsanın değerinin milyar TL'yi aşması beklenirken; AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe satışa büyük tepki gösterdi. Kabaktepe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İGDAŞ, neyi ödeyemedi de İstanbulluların en kıymetli arazileri satışa çıkarılıyor?" dedi.



Kabaktepe şu ifadeleri kullandı:

"Görevi; tamamlanmış altyapısı ile aldığı doğal gazı İstanbullulara ulaştırmak olan ve bunu da Türkiye'nin en yüksek dağıtım bedeli ile gerçekleştiren İGDAŞ, neyi ödeyemedi de İstanbulluların en kıymetli arazileri satışa çıkarılıyor? Reklama ayırdığınız 900 küsur milyon TL yetmedi mi? İGDAŞ'ın akıbeti de tıpkı yine bir gideri olmayan İSPARK gibi mi olacak? Seçime aylar kala kaybedeceğinizi anladığınız için mi yangından mal kaçırır gibi İstanbulluların arazilerini satışa çıkartıyorsunuz?"

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN