Ünlü oyuncu Mel Gibson'dan Türklere alçak iftira! Karabağ Zaferi’ni hazmedemedi haddini aştı: "Ermeni halkı etnik temizliğe maruz kalıyor"

Azerbaycan Karabağ’da düzenlediği antiterör operasyonu ile bölgeyi 24 saat içerisinde Ermeni silahlı gruplardan temizledi. Bakü’nün zaferi sonrası Ermeniler silahlarını bırakıp teslim olurken yaşananlar dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Bu yankının yanında büyük zaferi hazmedemeyen ABD'li oyuncu Mel Gibson, çektiği video ile Türklere iftira dolu sözler sarf etti. Alçak sözlerde sınır tanımayan Gibson, Karabağ'da anti-terör operasyonuna soykırım diyerek, "Ermeni halkı bir kez daha etnik temizliğe maruz kalıyor. Pek çok Ermeni, Azerbaycan ve Türkiye'nin elinde tarif edilemez dehşetler yaşıyor." dedi.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2023, 20:58 Güncelleme 29 Eylül 2023, 23:59
Ünlü oyuncu Mel Gibson’dan Türklere alçak iftira! Karabağ Zaferi’ni hazmedemedi haddini aştı: Ermeni halkı etnik temizliğe maruz kalıyor

İÇİNDEKİLER

Azerbaycan'ın bir parçası olan Karabağ, 30 yıllık Ermeni işgalinden kurtarıldı.

Azerbaycan ordusu, 19 Eylül'de Karabağ'da anayasal düzeni tesis etmek amacıyla antiterör operasyonu başlatmıştı. Karabağ'daki yasa dışı Ermeni silahlı güçler, yaklaşık 24 saat süren operasyon sonrasında silah bırakmıştı.



Azerbaycan tarafından tek bir sivile dahil zarar verilmezken Karabağ'da kalacaklara ise eşit vatandaşlık hakkı tanıyor.

ERMENİSTAN: HALKIMIZ AYRILMAK İSTİYOR
Karabağ'daki Ermenistan yanlısı sözde hükümetin danışmanlarından David Babayan yaptığı açıklamada, Karabağ'daki 120 bin Ermeni'nin Ermenistan'a göç edeceğini belirterek, "Halkımız Azerbaycan'ın bir parçası olarak yaşamak istemiyor. Yüzde 99,9 tarihi toprakları terk etmeyi tercih ediyor" dedi.

Ancak Azerbaycan'ın Karabağ Zaferi'nin hazmedemeyenler her fırsatta yalanlara başvurarak provokasyona kalkışıyor. Erivan bile "Halk güvende" demesine rağmen Batı medyası tarafından Azerbaycan, iftiralarla hedef alınıyor.

MEL GİBSON'DAN TÜRKLERE ALÇAK İFTİRA
Yapılan kirli algının son örneği ise ABD'li oyuncu Mel Gibson'dan geldi. ABD'li oyuncu Gibson haddini aşarak Türklere alçakça iftiralarda bulundu.

KARABAĞ ZAFERİ'Nİ HAZMEDEMEYİP PROVOKASYONA KALKIŞTI
Azerbaycan'ın Ermenistan'ın işgali altındaki Karabağ'da anti-terör operasyonu düzenlemesine soykırım diyen Gibson, video çekip Türklere iftira dolu sözlere imza attı.



ETNİK TEMİZLİK YALANIYLA SKANDAL SÖZLER
Gibson'un skandal ifadeleri: "Ermeni halkı bir kez daha etnik temizliğe maruz kalıyor. Pek çok Ermeni, Azerbaycan ve Türkiye'nin elinde tarif edilemez dehşetler yaşıyor."

ERMENİ ASKERLERİNE AĞIT!
Aziz Nesin'in gelini Hilal Nesin, sosyal medya hesabından Ermeni işgalciler için ağıt yaktı. 30 yıl Ermeni işgali kalan Karabağ, antiterör operasyonu sonrasında gerçek sahibi Azerbaycan'a yeniden kavuşmasıyla Aziz Nesin'in gelini Hilal Nesin, sosyal medya hesabından Ermeni işgalciler için ağıt yaktı.

Karabağ'ın Azerbaycan toprağı olduğunu kabul etmeyen Hilal Nesin Azerbaycan askeri için 'işgalci' diyerek "Yine bir işgalin seyircisiyiz ve ben sadece Ermenice ağıt yakabiliyorum. Çok sayıda Ermeni Dağlık Karabağ'ı terk ediyor. Sadece biz değil dünyanın birçok ülkesi seyrediyor. Psikopat liderlerin iki dudağı arasında yok oluyor hayatlar" ifadelerini kullanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN