Ekrem şov yine patladı! İş bilmez CHP'li belediyenin yaptığı yol çöktü: Vatandaşlar mağdur oldu | Binaları su bastı elektrik ve doğal gaz hattı kesildi

Son dakika haberi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarına rağmen hiçbir önlem alınamayan İstanbul sele teslim oldu. CHP'li İBB'nin gerekli önlemleri almaması sebebiyle yollar göle dönerken bazı iş yerlerini ve metro istasyonlarını su bastı. Şişli'de CHP'li belediye tarafından yapılan yol çöktü. Mahalle muhtarı CHP yönetimindeki Şişli Belediyesi tarafından altyapısı birkaç gün önce tamamlanan yolu telefonu ile kaydederek, "Evlerimizin alt katlarını olduğu gibi su bastı. Bu yolun altında doğal gaz, elektrik ve fiber kablolar da var. Onlar da zarar gördü, elektrikler yanmıyor." dedi. CHP'nin iş bilmezliği tekrar gözler önüne serilirken İmamoğlu'nun ise geçtiğimiz günlerde ilçedeki altyapı çalışmalarına ilişkin, "Şişli'ye çok özendik" paylaşımını yapması tepkilere neden oldu.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2023, 02:23 Güncelleme 29 Eylül 2023, 07:27
Ekrem şov yine patladı! İş bilmez CHP’li belediyenin yaptığı yol çöktü: Vatandaşlar mağdur oldu |  Binaları su bastı elektrik ve doğal gaz hattı kesildi

İÇİNDEKİLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından günlerce yapılan uyarıların ardından İstanbul sele teslim oldu.





CHP'li İBB'nin gerekli önlemleri almaması sebebiyle yollar göle dönerken bazı iş yerlerini ve metro istasyonlarını su bastı.

İSTANBULLU YİNE MAĞDUR
Kuvvetli sağanak nedeniyle tramvay seferlerinde aksamalar yaşandı.

ŞİŞLİ'DE REZALET
Kısa süreli yağış sonrasında Şişli ilçesinde yer alan Fulya Mahallesinde altyapısı yeni tamamlanan ve kısa bir süre önce asfaltlanan yol çöktü.



CHP'Lİ BELEDİYENİN YAPTIĞI YOL ÇÖKTÜ: ELEKTRİK VE DOĞAL GAZ HATTI KESİLDİ
Muhtar Bülent Özen, CHP yönetimindeki belediye tarafından birkaç gün önce tamamlanan yolu görüntüleyip, "Evlerimizin alt katlarını olduğu gibi su bastı. Bu yolun altında doğal gaz, elektrik ve fiber kablolar da var. Onlar da zarar gördü, elektrikler yanmıyor." diye konuştu.

"ALT KATLAR OLDUĞU GİBİ SU DOLU"
Bir iş yerini görüntüleyen Özen, "Alt katlar olduğu gibi su dolu. Buranın bir alt katı daha var, olduğu gibi su dolu. Allah kolaylık versin. Büyük bir afet atlatmış gibi, görüyorsunuz çukurun derinliğini" dedi.



İMAMOĞLU'NUN FİYASKO REKLAMI: ŞİŞLİ'YE ÇOK ÖZENDİK
İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu ise 20 Eylül'de ilçedeki altyapı çalışmalarına ilişkin, "Şişli'ye çok özendik. Altyapı çalışmalarıyla su baskınları son buldu." paylaşımını yapmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN