Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' diyen Ekrem İmamoğlu'na sert tavır: Seçim sonuçlarını hiçbir kurulda tartışmadan değişim çağrısı yapıldı

14-28 Mayıs seçimlerinde alınan hezimetin ardından CHP'de koltuk savaşı baş göstermiş, baba-oğlu olan Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu arasında büyük bir kaos ve entrika yaşanmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 'değişim' diyerek peş peşe çıkışlar yaparken Kemal Kılıçdaroğlu defalarca kez 'geminin kaptanı benim' diyerek koltuktan kalkmayacağını ilan etmişti. Nitekim Kılıçdaroğlu'na boyun eğdiremeyen Ekrem İmamoğlu rotasını İstanbul çevirmişti. Öte yandan değişim diyen bir diğer isim Özgür Özel ise adaylığnı duyurmuştu. Tüm bu yaşananların ardından CHP Parti Meclisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açılış konuşmasında İmamoğlu'nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada "Zor bir süreçten geçtik, ama yenilgiyi de erken kabullendik. Hatasızız demiyorum ama seçim sonuçlarını hiçbir kurulda tartışmadan değişim çağrısı yapıldı. Son derece yanlıştı" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 27 Eylül 2023, 19:05 Güncelleme 27 Eylül 2023, 19:47
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ’değişim’ diyen Ekrem İmamoğlu’na sert tavır: Seçim sonuçlarını hiçbir kurulda tartışmadan değişim çağrısı yapıldı

İÇİNDEKİLER

14-28 Mayıs seçimlerinde alınan hezimetin ardından CHP'deki 'değişim' savaşının fitili ateşlenmişti. Baba-oğlu olan Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu arasında koltuk savaşı büyük bir kaos ve entrikaya sahne olmuştu.



EKREM İMAMOĞLU VE KEMAL KILIÇDAROĞLU ARASINDA KOLTUK SAVAŞI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 'değişim' diyerek peş peşe çıkışlar yaparken Kemal Kılıçdaroğlu defalarca kez 'geminin kaptanı benim' diyerek koltuktan kalkmayacağının sinyalini verdi.



ZOOM, İNTERNET SİTESİ, YEMEKLER...
Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı internet sitesi kuran Ekrem İmamoğlu, zoom cuntasını toplayarak 'Değişim A Takımı'nı oluşturdu.

Son olarak bir makale yayınlayan ve 'değişim' çağrısını tekrarlayan Ekrem İmamoğlu CHP'nin eski genel başkanları ile görüşmeler yaparak Kılıçdaroğlu'nu koltuktan kaldırmaya çalıştı.

Özgür Özel ile birlikte hareket edebileceği de konuşulan İmamoğlu "16 milyon ve İstanbul'u tekrar kazanacağız" çıkışlarıyla rotayı İstanbul'a kırsa da son olarak Elazığ ve Tunceli'ye giderek Kılıçdaroğlu'nun memletinden yine "Genel Başkanlık" mesajları vermişti.



EKREM İMAMOĞLU ROTAYI İSTANBUL'A KIRDI
Kemal Kılıçdaroğlu'nu koltuktan kaldıramayacağını anlayan Ekrem İmamoğlu rotayı yeniden unuttuğu İstanbul'a kırdı.



TAVŞAN ADAY ÖZGÜR ÖZEL ADAYLIĞINI İLAN ETTİ
İmamoğlu'ndan sonra Özgür Özel sahneye çıktı. Ekrem İmamoğlu - Özgür Özel ikilisinin İstanbul Beşiktaş'taki bir otelde bir araya gelmesi gündeme bomba düşmüştü. Öte yandan Ekrem İmamoğlu bu görüşmeyi doğrulamıştı.

Koltuğa göz diken tavşan aday Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurarak adaylığını resmen ilan etmişti. Özel yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu'nu sorumluluk almamakla suçlarken, küçük ortaklara verilen 39 vekilin çok büyük bir hata olduğunu vurguladı.



İLK TEBRİK İMAMOĞLU'NDAN
Nitekim adaylığını açıklayan Özgür Özel'i ilk tebrik eden isim Ekrem İmamoğlu olurken ikili arasındaki dirsek teması süreç içinde de devam etti.



KILIÇDAROĞLU'NDAN EKREM İMAMOĞLU'NA SERT TAVIR
Tüm bu yaşanalar sıcaklığını korurken Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in adaylığına ve Ekrem İmamoğlu'nun çıkışlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

CHP Parti Meclisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açılış konuşmasının ayrıntıları netleşti. CHP yandaşı Halk Tv'de Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının detaylarını paylaştı.



"HİÇBİR KURULDA TARTIŞILMADAN DEĞİŞİM ÇAĞRISI YAPTIN"
Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada "Zor bir süreçten geçtik, ama yenilgiyi de erken kabullendik. Hatasızız demiyorum ama seçim sonuçlarını hiçbir kurulda tartışmadan değişim çağrısı yapıldı. Son derece yanlıştı" ifadelerini kullandı.

.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN