Ekrem İmamoğlu Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'i fırçaladı! Sebebi il başkanlığı seçimi...

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'i kameralar karşısında fırçaladı. Katıldığı törende yeterli kalabalık olmadığını gerekçe göstererek sinirlenen Ekrem İmamoğlu, "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" diyerek kibir dolu hareketlerde bulundu. İmamoğlu kulağına basının olduğu uyarısının yapılmasına karşı, "Hiç önemli değil basın, masın" diye konuştu. Ancak İmamoğlu'nun tepkisinin sebebi yeterli kalabalığın sağlanamaması değil... Takvim.com.tr açıklıyor.

Giriş Tarihi 27 Eylül 2023, 14:22 Güncelleme 27 Eylül 2023, 14:59
Ekrem İmamoğlu Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren’i fırçaladı! Sebebi il başkanlığı seçimi...

İÇİNDEKİLER

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Sultangazi'de temel atma törenine katıldı.

Törene katılımın azlığından şikayet eden İmamoğlu CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'i kameralar önünde fırçaladı.

CHP İLÇE BAŞKANINI FIRÇALADI: REZİLLİK
Törendeki konuşmasının ardından fotoğraf çekilmek için beton dökülecek alana geçen İmamoğlu, burada katılımın azlığından şikayet ederek CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'e, "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" ifadeleriyle tepki gösterdi.

"HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN, MASIN"
Avseren, İmamoğlu'na "Başkanım…" yanıtını verdiği sırada, kulağına basının olduğu uyarısında bulunulan İmamoğlu, "Hiç önemli değil basın, masın" diye konuştu.

TEPKİ ÇEKTİ
Ekrem İmamoğlu'nun kibirli tavrı sosyal medyada büyük tepki çekti.

İŞİN ASLI BAŞKA
Ancak Ekrem İmamoğlu'nun kameralar karşısında Avseren'i fırçalamasının tek sebebi yeterli kalabalığın sağlanamaması değil.

Avseren İstanbul İl Başkanlığı seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun desteklediği Özgür Çelik'in karşısındaki Cemal Canpolat'ı destekliyor.


Kemal Avseren ile Cemal Canpolat

Canpolat aynı zamanda CHP Genel Merkezi'nin de adayı... Ekrem İmamoğlu'nun tepkisini altında bu sebebin yattığı konuşuluyor...

CHP'DE İL BAŞKANLIĞI SÜRECİ
CHP'de genel seçimlerde yaşanan hezimetin ardından kaos eksik olmadı.

Kurultaya giden süreçte CHP'nin en çok üye ve delegesinin bulunduğu İstanbul için adaylar belli oldu.

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun destek verdiği Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik "değişimcilerin" adayı olurken CHP'nin eski il başkanlarından ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun destek verdiği Cemal Canpolat da diğer aday oldarak ortaya çıktı.

İMAMOĞLU TEHDİT ETTİ: SONUNA KADAR GİDECEĞİM
CHP yandaşı Şaban Sevinç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cemal Canpolat ile yaptığı görüşmede il başkanlığı yarışına girmemesi gerektiğini belirterek, "Değişim olduğunda senin gibi biri genel merkezde daha üst makamlarda görev alır" dediğini iddia etti. Öte yandan CHP'li Barış Yarkadaş ise Ekrem İmamoğlu'nun Erdoğan Toprak ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a "Özgür Çelik'e desteği çekerseniz altınızı boşaltırım" dediğini iddia etti.

Öte yandan Yarkadaş İmamoğlu'nun "Sonuna kadar çarpışacağım sonuna kadar gideceğim" diyerek sert ifadeler kullandığını söyledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN